Ατρόμητος - Πανιώνιος 1-2 (vid)

Νίκος Μαρούδας
Ατρόμητος - Πανιώνιος 1-2 (vid)

bet365

Ο Πανιώνιος πήρε πολύ σημαντική νίκη (2-1) μέσα στο Περιστέρι επί του Ατρόμητου, ανέβηκε στη δεύτερη θέση και έδειξε ότι μπορεί και χωρίς τον Καρίμ Ανσαριφάρντ!

Ο Ανσαριφάρντ έφυγε, ο Πανιώνιος μένει! Οι «κυανέρυθροι» στο πρώτο παιχνίδι στην μετά Ιρανού εποχή, έδειξαν χαρακτήρα και πήρε ένα τεράστιο διπλό μέσα στο Περιστέρι με 2-1 κόντρα στον Ατρόμητο.

Νέοι πρωταγωνιστές από την στιγμή που έφυγε ο Ανσαριφάρντ, οι Μπεν και Σαββίδης! Ο πρώτος σημείωσε ένα υπέροχο τέρμα με φάουλ που άνοιξε το σκορ για την ομάδα του. Ο δεύτερος μπήκε αλλαγή την ώρα που η μπάλα... έκαιγε και έδωσε εκ νέου το προβάδισμα στον Πανιώνιο!

Η ομάδα της Νέας Σμύρνης δείχνει πλέον να έχει μέταλλο! Μπορεί και βρίσκει λύσεις σε όλα τα προβλήματα. Ακόμα και μετά το 1-1 του Ούμπιδες δεν το έβαλε κάτω. Ίσα – ίσα, πείσμωσε και ήταν ανώτερη του Ατρόμητου. Και τελικά δικαιώθηκε. Το τελικό 1-2 είναι δικαιώτατο και κάνει τον Πανιώνιο δευτεραθλητή χειμώνα!

Έτσι έπαιξαν

Ο Γιώργος Κορακάκης παρέταξε την ομάδα του με 4-2-3-1. Κάτω από τα δοκάρια βρέθηκε ο Γκορμπούνοφ, στην άμυνα από τα δεξιά προς τα αριστερά οι Κοντοές, Φυτανίδης, Λαζαρίδης, Κατράνης. Αμυντικοί μέσοι ήταν οι Κυριακίδης, Μπάχα. Δεκάρι ο Τόνσο, δεξί εξτρέμ ο Πλατέλλας, αριστερό ο Βασιλείου και στην κορυφή της επίθεσης ο Λε Ταλέκ.

Από την άλλη, ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς, κατέβασε τον Πανιώνιο με 4-2-3-1. Ο Γιαννιώτης ήταν κάτω από τα δοκάρια, δεξιά στην άμυνα ο Βλάχος, αριστερά ο Τασουλής και στα στόπερ ο Ρισβανής με τον Οικονόμου. Αμυντικοί μέσοι, ο Σιώπης με τον Κόρμπο, δεξί εξτρέμ Μπεν, αριστερά ο Φούντας, δεκάρι ο Μασούντ και στη κορυφή βρέθηκε ο Νγκογκ.

Το πόδι του Μπεν...

Μετά το πρώτο 20λεπτο είδαμε την πρώτη καλή στιγμή στο παιχνίδι. Την έκανε ο Πανιώνιος, με τον Μπεν να σεντράρει, αλλά τον Φούντα από κοντά να αστοχεί. Οι φιλοξενούμενοι συνέχισαν να είναι ανώτεροι στο παιχνίδι και στο 24' άνοιξαν το σκορ.

Ο Ρισβάνης κέρδισε το φάουλ σε εξαιρετικό σημείο και ο Μπεν ανέλαβε δράση... Με εκπληκτική εκτέλεση, έστειλε την μπάλα στο αριστερό δοκάρι και στα δίχτυα του Γκορμπούνοφ για το 0-1. Πέντε λεπτά αργότερα, ο Νγκογκ από κοντά αστόχησε και στο 34' είχαμε διακοπή.

Τα φώτα έσβησαν και για 13 λεπτά δεν είχαμε παιχνίδι... Με την επανέναρξη, ο Ατρόμητος βγήκε μπροστά και έψαξε την ισοφάριση χωρίς αποτέλεσμα. Αντίθετα, ο Μπεν έφτασε κοντά στο 0-2, αλλά ο Γκορμπούνοφ του αρνήθηκε το δεύτερο προσωπικό τέρμα.

Ο παλιός μπήκε και χτύπησε!

Με την έναρξη της επανάληψης, ο Κορακάκης έβαλε στο ματς τον Ούμπιδες. Ο Ατρόμητος στην πρώτη του επιθετική προσπάθεια κέρδισε πέναλτι σε χέρι του Οικονόμου. Ο «Ούμπι» ανέλαβε την εκτέλεση και ισοφάρισε για τον Ατρόμητο. Μια ισοφάριση που ωστόσο δεν έδωσε στους Περιστεριώτες την αυτοπεποίθηση που έψαχναν.

Αντίθετα ο Πανιώνιος ήταν αυτός που βγήκε μπροστά και έψαξε το γκολ που θα του έδινε εκ νέου το προβάδισμα.

Σαββίδης, η... χρυσή αλλαγή!

Και τελικά το βρήκε! Σε μια φάση που η άμυνα του Ατρόμητου... κοιμήθηκε, ο Μπεν βρήκε τον Μασούντ, αυτός σούταρε ο Σαββίδης πήρε το ριμπάουντ και με γυριστό σουτ έκανε το 1-2. Στο 59', ήταν και η πρώτη επαφή του Έλληνα άσου στο ματς! Ο ορισμός της... χρυσής αλλαγής!

Οι «κυανέρυθροι», συνέχισαν και μετά το 1-2 να είναι ανώτεροι του Ατρόμητου. Μάλιστα, θα μπορούσαν να φτάσουν και στο 1-3, αν ο Μπεν ήταν εύστοχος στο σουτ που έκανε στο 73' μέσα από την περιοχή. Ο Ατρόμητος ανέβηκε στο τελευταίο τέταρτο αλλά ήταν σε ένα πολύ κακό βράδυ. Δεν του βγήκε τίποτα και η ήττα ήρθε δίκαια και φυσιολογικά.

MVP: Ο Κυριάκος Σαββίδης, μπήκε στο παιχνίδι και στην πρώτη του επαφή σκόραρε το νικητήριο τέρμα. Δεν χρειάστηκε κάτι άλλο για να πάρει τον τίτλο του MVP που τον διεκδίκησαν με αξιώσεις και οι Μπεν, Μασούντ

ΑΔΥΝΑΜΟΣ ΚΡΙΚΟΣ: Ο Μάρτιν Τόνσο, δεν βρέθηκε σε καλό απόγευμα με αποτέλεσμα όλος ο Ατρόμητος να έχει πρόβλημα στην ανάπτυξη. Δεν δημιούργησε σχεδόν καθόλου φάσεις για τον Λε Ταλέκ, με αποτέλεσμα οι Περιστεριώτες να μην απειλήσουν σε κανένα σημείο πέρα της φάσης του πέναλτι.

ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥ: Ο Μασούντ τα έκανε σχεδόν όλα για τον Πανιώνιο. Από τα πόδια του έχει ξεκινήσει και το 1-2 και σε γενικές γραμμές ήταν ο πιο κινητικός από τους μεσοεπιθετικούς του Ιστορικού.

Η ΓΚΑΦΑ: Την έκανε ο Οικονόμου στη φάση του πέναλτι που έδωσε την ευκαιρία στον Ατρόμητο να ισοφαρίσει. Ευτυχώς για την ομάδα του, δεν της στοίχισε.

ΤΟ ΣΤΡΑΓΑΛΙ: Ο διαιτητής της αναμέτρησης Τζήλος, έκανε ένα καλό παιχνίδι. Έχει δώσει σωστά το πέναλτι στο χέρι του Οικονόμου και από εκεί και πέρα δεν αντιμετώπισε κάποια άλλη δύσκολη φάση.

ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΟΥ GAZZETTA.GR: Ο Πανιώνιος σημείωσε την τρίτη συνεχόμενη εκτός έδρας νίκη του πρωταθλήματος και παρέμεινε στη δεύτερη θέση του πρωταθλήματος. Δείχνει σιγά σιγά να... κλειδώνει μια θέση στην πρώτη πεντάδα και να κοιτάει και πιο ψηλά! Από την άλλη ο Ατρόμητος προβλημάτισε. Με πολλά προβλήματα στη μεσαία γραμμή, έβγαλε λίγες φάσεις και θα ήταν άδικο αν έπαιρνε κάτι από το ματς αυτό. Μια ήττα που τον αφήνει πλέον πίσω στην διεκδίκηση μιας θέσης στην πρώτη πεντάδα.

Ατρόμητος (Γιώργος Κορακάκης): Γκορμπούνοφ, Λαζαρίδης, Φυτανίδης, Μπάχα (71' Κεϊτά), Κοντοές (46' Λημνιός), Κυριακίδης, Βασιλείου (46' Ούμπιδες), Κατράνης, Πλατέλλας, Τόνσο, Λε Ταλέκ

Πανιώνιος (Βλάνταν Μιλόγεβιτς): Γιαννιώτης, Τασουλής, Οικονόμου, Ρισβάνης, Βλάχος, Κόρμπος, Σιώπης, Φούντας (57' Σαββίδης), Μπεν (90' Γκιοατά), Μασούντ, Νγκογκ (45' Μασούρας)

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΓΚΟΛ ΚΑΙ ΤΙΣ ΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα