Η τελευταία εμφάνιση του Πέδρο Ενρίκε;

Σταύρος Σουντουλίδης
Η τελευταία εμφάνιση του Πέδρο Ενρίκε;

bet365

Η Ρεν υποδέχεται το απόγευμα του Σαββάτου την Παρί Σεν Ζερμέν στο «Ροαζόν Παρκ» της Βρετάνης, με τον Πέδρο Ενρίκε να είναι στην αποστολή, ίσως, για τελευταία φορά, όπως αναφέρουν οι Γάλλοι.

Ο Πέδρο Ενρίκε, βασικός μεταγραφικός στόχος του ΠΑΟΚ, συμμετέχει στην αποστολή της Ρεν για την αποψινή αναμέτρηση (18:00) με την πανίσχυρη Παρί Σεν Ζερμέν, αλλά πολύ δύσκολα θα είναι στο αρχικό σχήμα της ομάδας του Κριστιάν Γκουργκίφ.

Όπως αναφέρουν γαλλικά δημοσιεύματα «αυτό μπορεί να είναι και το τελευταίο παιχνίδι του Πέδρο Ενρίκε με τη φανέλα της Ρεν, καθώς ο Βραζιλιάνος είναι πολύ κοντά στον ΠΑΟΚ».

Για την ολοκλήρωση της συμφωνίας αναμένεται να βρεθεί στη Γαλλία ο Λούμπος Μίχελ, που θα έχει τις τελικές επαφές, με τους ανθρώπους της γαλλικής ομάδας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα