Καλά που δεν πλήρωσε τον Πέρση για... Φέτος

Καλά που δεν πλήρωσε τον Πέρση για... Φέτος

Νίκος Τζαντζαράς Νίκος Τζαντζαράς
Καλά που δεν πλήρωσε τον Πέρση για... Φέτος

bet365

Άλλο η... «ξεπέτα» να βολευτούμε, μιας και δεν έχουμε άλλη λύση για... «πλύνε – βάλε» κι άλλο η «καψούρα». Το πρώτο ενσάρκωνε για τον ΠΑΟΚ ο Ανσαριφάρντ. Μη μπερδεύεστε, εκτιμά στο μπλογκ του ο Νίκος Τζαντζαράς.

Η παρέλαση ονομάτων που προτάθηκαν στον ΠΑΟΚ ή που εκείνος αναζήτησε την προοπτική να συνεργαστεί μαζί τους, συνεχίζει να μακραίνει τον φετινό κατάλογο Ιανουαρίου, σε πείσμα του μύθου πως “το χειμώνα, δεν υπάρχουν ποιοτικοί ποδοσφαιριστές”... Φαίνεται πως οι επιλογές Πρίγιοβιτς για σέντερ φορ από τη Λέγκια και Ενρίκε της Ρεν για “πλάγιο”, όπως και η λύση του Ουαρντά για “βάθος και προοπτική”, έχουν σοβαρό ενδεχόμενο ολοκλήρωσης. Φυσικά, όποιος καεί στον Ανσαριφάρντ, φυσάει και τον... Ουαρντά, γι αυτό πρέπον είναι να ολοκληρωθούν επισήμως και μετά να πούμε τα πολλά, αλλά στα “χαρτιά” μοιάζει οι (δυο πρώτες) επιλογές να είναι οι “ψαγμένες” και η (τρίτη) προφανής.

Τον Ουαρντά ο ΠΑΟΚ τον εξετάζει και “το σκέφτεται” από πέρσι, η υπόθεση Ενρίκε δεν είναι καινούρια για το scouting team του, ενώ για τον Πρίγιοβιτς οι πληροφορίες λένε πως ο Ίβιτς είχε γνώση πως ο ποδοσφαιριστής με καταγωγή από την Σερβία και διαβατήριο από την Ελβετία, θα επιχειρούσε να μείνει ελεύθερος, αλλά αυτό δεν οριστικοποιήθηκε παρά μετά την πρώτη εβδομάδα του 2017, γι αυτό και κινούνταν ο ΠΑΟΚ και για άλλους επιθετικούς και παραλίγο να πληρώσει τον Πέρση για... Φέτος.

Υπάρχει ερωτηματικό για την τρέλα που μπορεί να κουβαλάει ο Σέρβοελβετός, που ίσως να παίζει ένα ρόλο στο γεγονός ότι αλλάζει τις ομάδες σαν τα πουκάμισα, αλλά άλλες σοβαρές επιφυλάξεις δε μπορούν να υπάρχουν. Είναι μια ακριβή και οπωσδήποτε ποιοτική προσθήκη, πάντα με την προϋπόθεση πως θα “κλείσει”.

Έτσι όμως τελικά και εφόσον υπογράψει ο Πρίγιοβιτς, όλοι θα είναι ευχαριστημένοι: Ο Ιρανός ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού πια θα συνεχίσει να ζει και να δουλεύει κοντά στα μαγαζιά της παραλιακής που κατοικοεδρεύει και το νέο του αμόρε, ο ΠΑΟΚ θα πάρει κανονικό σέντερ φορ και ο Ολυμπιακός θα ενισχυθεί σημαντικά πίσω από Ιντέγε - Καρντόσο, για να μην πω και... ακόμα πιο πίσω. Μπορεί με την... ελαφρότητα που ο ΠΑΟΚ περίμενε τον Ανσαριφάρντ, ως μια... πρόχειρη λύση και βατή, από “δω δίπλα”, να έδωσε προσωρινή χαρά στον κόσμο του... Ολυμπιακού, αλλά το “κάθε εμπόδιο για καλό”, αντιστρέφει το κλίμα”.

Υγ Άλλο η... “ξεπέτα” να βολευτούμε, μιας και δεν έχουμε άλλη λύση για... “πλύνε – βάλε” κι άλλο η “καψούρα”. Το πρώτο ενσάρκωνε για τον ΠΑΟΚ ο Ανσαριφάρντ. Μη μπερδεύεστε...

Υγ2 Από αύριο η FORZA και για όλο το Σαββατοκύριακο θα βρίσκεται στα περίπτερα της Βόρειας Ελλάδας, με την μεταγραφική αντεπίθεση που οργάνωσε ο ΠΑΟΚ. Άγνωστες λεπτομέρειες, πλούσιο ρεπορτάζ, συνεντεύξεις και δηλώσεις για τις κινήσεις του Δικεφάλου που θα προκαλέσουν αίσθηση. Για όσους ζουν εκτός Μακεδονίας και Θράκης είναι διαθέσιμη και η ψηφιακή της έκδοση, εντός κι εκτός χώρας.

To τετράγωνο κουτί παραπέμπει εκεί. ΠΑΤΗΣΤΕ ΠΑΝΩ και περιεργαστείτε την...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

Νίκος Τζαντζαράς
Νίκος Τζαντζαράς

Δηλώνει πρόσφυγας, "ασπρόμαυρος" και ραδιοφωνατζής.

Το 1970 γεννήθηκε στην Θεσσαλονίκη, με ρίζες από Πόλη, Σμύρνη και Μακεδονία.

Το 1976 πρωτομπήκε στην Τούμπα, που θα τον "αιχμαλώτιζε" με μιάς, διά παντός.

Το 1986 πρωτο - βρίσκεται μπροστά σε ("πειρατικό") μικρόφωνο. Ένιωσε να "χωράει" κάπου ολόκληρος... Δεν ξανασηκώθηκε.

Το 1988 η εισαγωγή του στην Φιλοσοφική Θεσσαλονίκης (Γερμανικό), συμπίπτει με τη νομιμοποίηση της "ιδιωτικής ραδιοφωνίας", που τον βρίσκει στο "Ράδιο Θεσσαλονίκη". Η επιλογή γίνεται αυτόματα...

Θα εργαστεί μέχρι και το 2003 ως ρεπόρτερ/ αρχισυντάκτης/ παρουσιαστής/ αρθρογράφος/ σύμβουλος έκδοσης/ διευθυντής σε Αθλητική Μ.Θ., Αθλητικό Metropolis, Δημοτικό Ραδιόφωνο Καλαμαριάς, Μetrosport, Ωμέγα τηλεόραση, Alpha TV, Ήλιο των Σπορ, με τρελή αδυναμία στα... ξεκινήματα. Θα συνιδρύσει τον Libero 107,4.

Από τον Οκτώβρη 2004 και για τέσσερα χρόνια, ζει στην Αθήνα και παρουσιάζει καθημερινές εκπομπές στον Sport fm, αρθρογραφεί στην Sportday και... εκμαυλίζει αθώες ψυχές στο Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ, μιλώντας τους για "Παραγωγή και παρουσίαση ραδιοφωνικών εκπομπών".

Τον Μάρτιο του 2013 ξεκινά το FatGames.gr από τα "Χοντρά παιχνίδια", τίτλο επί πολλά χρόνια της ραδιοφωνικής του εκπομπής. Τον Ιούνιο του 2014 επιστρέφει στο επαγγελματικό... πατρικό του, το "Ράδιο Θεσσαλονίκη 94,5".

Σήμερα κοκορεύεται πως είναι ο μόνος Έλληνας blogger, που εργάζεται για όλες του τις υποχρεώσεις (Ράδιο Θεσσαλονίκη 94,5 Δε-Πα 13.00-16.00, FatGames.gr, Fatgames on YouTube και Gazzetta.gr) από το γραφείο/studio του σπιτιού του.