Αυτοψία Κέρκυρας στο Καυτανζόγλειο

Νίκος Μαρούδας
Αυτοψία Κέρκυρας στο Καυτανζόγλειο

bet365

Άνθρωποι των Επτανήσιων βρέθηκαν το βράδυ της Παρασκευής στο Κατανζόγλειο, όπου έκαναν μια βόλτα στο γήπεδο ώστε να διαπιστώσουν την κατάσταση του αγωνιστικού χώρου.

Στον... αέρα βρίσκεται η αναμέτρηση του Ηρακλή με την Κέρκυρα, που είναι προγραμματισμένη να διεξαχθεί το μεσημέρι του Σαββάτου. Η επιτροπή του Καυτανζογλείου απέστειλε έγγραφο στη λίγκα ζητώντας την αναβολή της αναμέτρησης.

Το βράδυ της Παρασκευής ωστόσο, άνθρωποι της Κέρκυρας που βρίσκονται στην Θεσσαλονίκη μαζί με την αποστολή έκαναν αυτοψία στο γήπεδο. Στην βόλτα που πραγματοποίησαν γύρω από τον αγωνιστικό χώρο, παρατήρησαν πως το χιόνι που υπάρχει δεν είναι μεγάλου μήκους και μπορεί να καθαριστεί. Μάλιστα, απορούσαν γιατί το ζήτημα με την διεξαγωγή ή μη της αναμέτρησης έχει πάρει τέτοιες διαστάσεις, θεωρώντας πως το παιχνίδι πρέπει να γίνει.

Το πρωί του Σαββάτου, υπάρχει η τελευταία σύσκεψη πριν το παιχνίδι. Εκεί, η Κέρκυρα θα έχει ξεκάθαρη θέση και θα ζητήσει την διεξαγωγή της αναμέτρησης. Από εκεί και πέρα, αναμένεται να δούμε την θέση του Ηρακλή, που αν κρίνουμε απ' όσα διαρρέουν από την Θεσσαλονίκη όλη τη μέρα θα είναι αρνητική.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα