Επίσκεψη σε σχολείο και προπόνηση στον Ατρόμητο

Επίσκεψη σε σχολείο και προπόνηση στον Ατρόμητο

Νίκος Μαρούδας
Επίσκεψη σε σχολείο και προπόνηση στον Ατρόμητο

bet365

Αντιπροσωπεία ποδοσφαιριστών του Ατρόμητου, βρέθηκε σε σχολείο του Περιστερίου όπου και μοίρασε εισιτήρια για το παιχνίδι με τον Πανιώνιο. Χωρίς προβλήματα η προπόνηση.

Πριν από ένα ακόμα εντός έδρας παιχνίδι, ο Ατρόμητος επισκέφτηκε σχολείο του Περιστερίου ώστε να μοιράσει εισιτήρια. Συγκεκριμένα, αυτή τη φορά το 3ο Γυμνάσιο Περιστερίου ήταν αυτό που επιλέχθηκε από τους Περιστεριώτες.

Εκεί βρέθηκαν οι Πολ Κεϊτά, Αλέξανδρος Κατράνης και Ντμίτρι Μπάγκα, όπου μοίρασαν εισιτήρια, ενώ έδωσαν αυτόγραφα και φωτογραφήθηκαν με τους νεαρούς φίλους του Ατρόμητου.

Αμέσως μετά έγινε η προπόνηση στο αθλητικό κέντρο της ομάδας, με τον Γιώργο Κορακάκη να μην αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα ενόψει της αναμέτρησης της Κυριακής.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα