Πανηγυρίζει η Τούμπα για… την γκέλα!

Πανηγυρίζει η Τούμπα για… την γκέλα!

bet365

Ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου γράφει για τα... απόνερα της υπόθεσης Ανσαριφάρντ, ενώ τονίζει ότι θα πρέπει επιτέλους στον ΠΑΟΚ να σοβαρευτούν και να καλύψουν τις δεδομένες ανάγκες της ομάδας.

Συγχαρητήρια στην ΠΑΕ Ολυμπιακός που παρά το ότι την Τρίτη ο προπονητής της έλεγε δεν θέλουμε μεταγραφές, τον «έγραψε» κανονικά και πέτυχε το «μεγάλο κόλπο» με την απόκτηση του Ιρανού Καρίμ Ανσαριφάρντ. Είναι αλήθεια ότι ο Ολυμπιακός στα ρεπορτάζ του οποίου γράφονταν συνεχώς ότι αυτός ο παίκτης δεν θα αποκτηθεί, πέτυχε επικοινωνιακή νίκη απέναντι στις άλλες ομάδες (μεταξύ των οποίων και ο ΠΑΟΚ) που ήθελαν αυτό τον σκόρερ.

Κακά τα ψέματα. Ο Ολυμπιακός θριάμβευσε και πήρε το πιο καυτό όνομα των μεταγραφών του χειμώνα. Τον Καρίμ τον Ανσαριφάρντ! Έναν χαρισματικό σκόρερ με 15 γκολ σε 51 ματς στο σκληρό Ελληνικό πρωτάθλημα και μηδέν τέρματα με την Οσασούνα στη δεύτερη Ισπανίας.

Πολλά μπράβο στον Ιρανό (και τον μάνατζέρ του) που κατάφερε να κάνει όλη την ποδοσφαιρική Ελλάδα να ασχοληθεί για μερικές μέρες μαζί του, πολλά περισσότερα συγχαρητήρια για το γεγονός ότι με την μεταγραφή στον Ολυμπιακό θα πενταπλασιάσει τις αποδοχές του! (Αυτό κι’ αν δεν είναι επιτυχία. Για τον παίκτη βεβαίως…).

Πολλά μπράβο στον Πανιώνιο που συνεχίζει τις επιτυχημένες πωλήσεις. Η ομάδα που μέσα από ένα εκπληκτικό project ανέδειξε και αναδεικνύει παίκτες όπως οι Αυλωνίτης, Μπακασέτας, Χατζηϊσαίας, Μπουμάλ (και άλλοι) τους οποίους πουλάει πανάκριβα και μετά αυτοί δεν μπορούν να παίξουν και να διακριθούν πουθενά αλλού, πέτυχε και τώρα να «φτιάξει» και να πουλήσει τον Ιρανό επιθετικό.

Για τον ΠΑΟΚ τώρα που φυσικά και ήθελε να αποκτήσει τον Ανσαριφάρντ, για τον ΠΑΟΚ που φυσικά περίμενε τον Ιρανό σούπερ σταρ εδώ και 20 μέρες, παρά το ότι αυτός ζητούσε συνέχεια νέες προθεσμίες για να απαντήσει και… έδειχνε προς τα πού το πάει, για τον ΠΑΟΚ που ψάχνει φορ εδώ και οκτώ μήνες και τελικά κατέληξε στον Ανσαριφάρντ και τον Πιέρο Σωτηρίου(!) για τον ΠΑΟΚ λοιπόν όλος ο κόσμος διαπίστωσε ότι το κοινό της ομάδας, πανηγυρίζει έξαλλα για την εξέλιξη της μεταγραφής.

Ενώ ο ΠΑΟΚ υπέστη μια ήττα από τον Ολυμπιακό, ο κόσμος του πανηγυρίζει! Ενδεικτικά μπήκαμε στο θέμα του Θοδωρή Βασίλη εδώ στο gazzetta, το οποίο αποκάλυπτε την απόφαση του παίκτη και μαζέψαμε αντιδράσεις ΠΑΟΚτσήδων. Δείτε τι έγραφαν χθες:

- «Ευχαριστούμε Ιρανέ!!!!!!»

- «Σωθήκαμε. Το έκανε το ψυχικό πάλι ο Ολυμπιακός. Αν ήταν να παίρναμε τον Σύριο καλύτερα να μέναμε με Κουλούρη-Κλάους. Ή παίρνεις παίχτες καλύτερους από αυτούς που έχεις ή δεν παίρνεις καθόλου».

- «Ευχαριστούμε Ανσαριφάρντ! Καλά ξεμπερδέματα!»

- «Bρε ούτε στον παπά μην το πεις! Μας έκανε και ένα καλό ο Ολυμπιακός».

- « Eυτυχώς..... διαβάσαμε και κάτι καλό σήμερα......».

- «Επιτέλους και ένα καλό νέο. Μέτριος παίκτης που το βιογραφικό του έχει δείξει ότι δεν μπορεί να παίξει σε υψηλό επίπεδο και σε καμία περίπτωση δεν αξίζει 750 χιλιάρικα».

- «Πολύ καλό νέο άκου 700χιλιαρικα».

«Γλιτώσαμε από μία κόμη περίπτωση "Φιλομένο".
Δεν ήταν αυτός ο παίκτης που ζητούσαμε να έρθει να κάνει τη διαφορά.
Αν είναι να πάρουμε κάποιον θα πρέπει αυτός όντως να αξίζει.
Τα υπόλοιπα είναι για λαϊκή κατανάλωση».

«Mας γλίτωσε ο Ολυμπιακός μπράβο!!».

Αυτά τα λίγα μηνύματα μέσα από δεκάδες αντιδράσεις ΠΑΟΚτσήδων για τη γκέλα που έκανε η ομάδα τους «παρακαλώντας» τον Καρίμ Ανσαριφάρντ ή μάλλον για την γκέλα που απέφυγε η ομάδα τους να στηριχθεί σε έναν παίκτη που ΠΟΤΕ δεν έπεισε ότι είναι καλύτερος του Ευθύμη του Κουλούρη. (Ο οποίος Κουλούρης από εδώ και πέρα θα παίξει τριπλάσια παιχνίδια από τον Ιρανό και θα βάλει περισσότερα τέρματα, ενώ δεν θα κινδυνεύει να αγωνιστεί του χρόνου στον Λεβαδειακό).

Μην γράψει κανείς ότι… «άλλα μας ανέφερες ρε Τσορμπατζόγλου πριν την κατάληξη της υπόθεσης και άλλα μας γράφεις τώρα». Κατ’ αρχάς εγώ παραδέχομαι τον θρίαμβο του Ολυμπιακού που πήρε τον παικταρά και από την άλλη αποδέχομαι την γκάφα του ΠΑΟΚ που περίμενε 20 μέρες έναν μέτριο παίκτη ο οποίος την κορόιδευε.

Τα γραπτά μένουν όμως και μόλις πριν πέντε μέρες έγραφα… « Και κάτι τελευταίο... Ο Ροντρίγκες "δεν ήθελε να παίξει στον ΠΑΟΚ" και έγινε ότι έγινε... Ο Ανσαριφάρντ δηλαδή θέλει να παίξει στον ΠΑΟΚ, ο οποίος τον περιμένει εδώ και 20 μέρες τουλάχιστον; Γιατί εγώ νομίζω ότι αν ήθελε ο Ιρανός, θα προπονούνταν στην Τούμπα από την Πρωτοχρονιά και θα φορούσε ασπρόμαυρη φανέλα από το ματς της Λιβαδειάς... Αυτόν όμως ο ΠΑΟΚ ΚΑΙ τον περιμένει ΚΑΙ τον πιέζει ΚΑΙ τον... (ας μην το γράψω καλύτερα γιατί είναι ντροπή...). Τον Καρίμ, τον Ανσαριφάρντ...».

Για να τελειώνουμε… Μετά από όλα αυτά είναι καιρός για τον ΠΑΟΚ να σοβαρευτεί στις μεταγραφές του, να μην εκτίθεται, αλλά κυρίως να καλύψει -επιτέλους- τις ανάγκες του. Είναι ευκαιρία να βρει κανέναν σοβαρό φορ που θα "εγγυάται" τουλάχιστον τα γκολ που έβαζε κάποτε ο Αθανασιάδης, τότε που έκανε με επιτυχία τον επιθετικό.

Ο ΠΑΟΚ που είχε ανάγκες αυτόν τον χειμώνα και αντί να τις μειώσουν για να λύσουν τα προβλήματα της ομάδας που παίζει το καλύτερο ποδόσφαιρο, αυτές έχουν ήδη αυξηθεί με την απώλεια του Ροντρίγκες, την οποία παραδέχθηκαν στον ΠΑΟΚ ότι δεν ήταν έτοιμοι να καλύψουν, παρά το ότι αυτοί κινούσαν τα νήματα της πώλησης, παρά τις εμφανίσεις του στην Ευρώπη, παρά το ότι ήξεραν γι’ αυτούς που τον έβλεπαν και παρά το ότι είχαν ήδη προτάσεις γι’ αυτόν!

Άντε να σοβαρευτούν γιατί… και η πλάκα έχει τα όριά της.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

Δημήτρης Τσορμπατζόγλου
Δημήτρης Τσορμπατζόγλου

Πρέπει να ήταν με μία μπάλα στα χέρια (οποιουδήποτε μεγέθους και χρώματος) από τότε που περπάτησε…
Αγαπάει το ποδόσφαιρο, λατρεύει το μπάσκετ το οποίο έπαιξε (όχι με μεγάλη επιτυχία…) γι’ αρκετά χρόνια στον ιστορικό ΒΑΟ, βλέπει βόλεϊ, του αρέσει το χάντμπολ, μπορεί να βλέπει με τις ώρες στίβο, καταδύσεις, ιππασία, σκοποβολή, χόκει επί χόρτου, αλλά και στον πάγο! Παρακολουθεί και πάλη, και άρση βαρών, φυσικά και πινγκ πονγκ και τέννις και … και... και...
Στο γήπεδο πήγε πρώτη φορά το 1983 σε αγώνα ΠΑΟΚ-Απόλλων Αθηνών. Μεγάλη και ωραία εμπειρία. Από το δημοτικό κρατούσε σημειώσεις, στατιστικά, πρόγραμμα αγώνων, είχε αρχείο και έκανε διάφορες αναλύσεις- συγκρίσεις.
Όλα τα άλλα ήρθαν φυσιολογικά…
Από τα 17 του το 1994, ξεκίνησε να ασχολείται με την δημοσιογραφία στην Αθλητική Μακεδονίας Θράκης, όπου τα πρώτα βήματα έγιναν από τις χαμηλές κατηγορίες του μπάσκετ. Φοβερές οι χρονιές που έκανε το ρεπορτάζ και του αγαπημένου του ΒΑΟ, σε Α2 και Α1!
Ακολούθησαν πολλά άλλα Μέσα στην Θεσσαλονίκη και όχι μόνο, εμπειρίες σε εφημερίες, ραδιόφωνα, τηλεόραση, φυσικά και στο διαδικτυο. Τα τελευταία 15 χρόνια είναι πιο κοντά στο ρεπορτάζ του ποδοσφαιρικού ΠΑΟΚ.