Θέλει να φύγει ο Παγιέ!

Θέλει να φύγει ο Παγιέ!

Κώστας Ζάλιαρης
Θέλει να φύγει ο Παγιέ!

bet365

Ο Ντιμίτρι Παγιέ ενημέρωσε τον Σλάβεν Μπίλιτς ότι δεν έχει πρόθεση να συνεχίσει ν' αγωνίζεται για τη Γουέστ Χαμ και δημιουργεί μείζον θέμα στον σύλλογο!

Ο Κροάτης τεχνικός της ομάδας ήταν εκείνος που έκανε γνωστή την κουβέντα που είχε με τον Γάλλο, ενημερώνοντας τους εκπροσώπους του Τύπου για τα όσα του είπε ο ποδοσφαιριστής...

«Έχουμε ένα σοβαρό θέμα με ποδοσφαιριστή μας... Ο Παγιέ δεν θέλει να συνεχίσει να παίζει για εμάς, αλλά δεν πρόκειται να τον πουλήσουμε.

Του δώσαμε τα πάντα. Εγώ, η ομάδα, όλοι ήμασταν εκεί γι' αυτόν. Δεν θα τον αφήσουμε αυτό τον μήνα, αλλά θα είναι δύσκολο να τον κρατήσουμε χαρούμενο.

Θέλω να τον δω να παραμένει αφοσιωμένος στην ομάδα και να επιδεικνύει αποφασιστικότητα όταν θα τον καλέσω να παίξει. Αισθάνομαι όμως προδομένος και εκνευρισμένος αυτή τη στιγμή» ήταν τα λόγια του Μπίλιτς.

Ο Παγιέ δεν έχει συμπληρώσει ούτε δύο χρόνια παρουσίας στη Γουέστ Χαμ (με την πρώτη του σεζόν να είναι εξαιρετική), όμως, ειδικά μετά το καλοκαίρι του 2016 και το Euro της Γαλλίας, οι μετοχές του έχουν ανέβει κατακόρυφα και μάλλον ξέρει ότι θα βρει να κάνει το επόμενο μεγάλο βήμα της καριέρας του...

Φέτος, μετράει 18 συμμετοχές στην Πρέμιερ Λιγκ και μόλις δύο γκολ...

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα