Τι έγραφε το... χαρτάκι του Κλοπ! (pics)

Παναγιώτης Δαλαταριώφ
Τι έγραφε το... χαρτάκι του Κλοπ! (pics)

bet365

Ο Γίργκεν Κλοπ εξήγησε τί ήθελε ακριβώς να πετύχει με το... ραβασάκι που έστειλε στους παίκτες του κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης με τη Σαουθάμπτον.

Κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης Σαουθάμπτον-Λίβερπουλ για το FA Cup, ένα... χαρτάκι έκανε την εμφάνισή του.

Ο Στάριτζ εμφανίστηκε να διαβάζει με τον Λαλάνα μια οδηγία που τους έδωσε ο Γίργκεν Κλοπ. Φυσικά, αυτό σχολιάστηκε από τα social media ενώ το ερώτημα ήταν τί έγραφε.

Οι περισσότεροι, θέλοντας να καυτηριάσουν την παρουσία του Στάριτζ, είπαν ότι ο τεχνικός των «reds» τού έδωσε εντολή να πασάρει. Η αλήθεια ήρθε, όμως, από το Γερμανό αργότερα. και δεν έχει να κάνει με ατομική οδηγία προς τον Στάριτζ. Μάλλον για το Φιρμίνο πήγαινε το ραβασάκι, ο οποίος ήθελε λίγο χρόνο μέχρι να καταλάβει τί αλλαγή ακριβώς ζητούσε ο προπονητής του.

«Ήθελα να αλλάξω το σύστημα σε 3-5-2 αλλά ίσως να ήταν λίγο αργά. Τους δώσαμε το χαρτί όταν το ματς ήδη εξελισσόταν, ήταν λάθος μας.

θα έλεγα ότι επτά ή οκτώ παίκτες το ήξεραν αμέσως αλλά ο Φιρμίνο χρειάστηκε λίγο παραπάνω για να το καταλάβει. Πράγματα όπως αυτό συμβαίνουν. Δεν ήταν για να δημιουργηθεί σύγχυση», είπε χαρακτηριστικά ο Κλοπ δίνοντας τις σχετικές εξηγήσεις μετά την ήττα με 1-0 από τους «άγιους».

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα