Ο Ματζουράκης τα’χε με τη διαιτησία!

Gazzetta team
Ο Ματζουράκης τα’χε με τη διαιτησία!

bet365

Παράπονα εξέφρασε για τη διαιτησία του Νεοφυτιάδη και των βοηθών του ο Γιάννης Ματζουράκης στην συνέντευξη Τύπου, μετά το τέλος της σημερινής αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ.

Ο Έλληνας προπονητής του Παναιτωλικού αναφέρθηκε στο οφ σάιντ του Πάουλο στο πρώτο ημίχρονο και σ’ ένα μαρκάρισμα του ίδιου παίκτη εντός της μεγάλης περιοχής στο δεύτερο μέρος.

Αναλυτικά όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου:

Για το σημερινό παιχνίδι: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών μου, αλλά όχι από το αποτέλεσμα. Για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι μας κέρδισε μία ομάδα που δεν ήταν καλύτερη από εμάς. Αν συνεχίσουμε έτσι, θα έρθουν και τα αποτελέσματα».

Για την εικόνα της ομάδας του: «Η ομάδα πίεσε τον ΠΑΟΚ, τον έβαλε μέσα στην εστία του. Δεν είναι εύκολη ομάδα ο ΠΑΟΚ. Δυο φάουλ μας έκαναν και είναι κρίμα. Υπάρχει ένα οφ σάιντ που μας έκοψαν, ένα πέναλτι... Οι κανονισμοί μάλλον αλλάζουν από βδομάδα σε βδομάδα».

Για το αν κρίθηκε η πρόκριση: «Θα κουβεντιάσουμε όταν έρθει η ώρα. Πάντοτε το κάθε παιχνίδι έχει σχέση με τις ανάλογες συνθήκες. Σήμερα έπρεπε να βάλουμε κάποια παιδιά που θα ανταποκριθούν σε ένα τέτοιο γήπεδο. Μπορεί να έχει απουσίες ο ΠΑΟΚ. Δεν το ξέρουμε αυτό».

Για τους παίκτες που αποκτήθηκαν: «Ο Καμαγουάκα είναι καλά προπονούνταν εκεί που ήταν. Ο Λόπες όχι τόσο, ενδέχεται πάντως να τον πάρουμε μαζί μας»

Για το αν θα γίνουν άλλες μεταγραφές: «Προσπαθούμε να πάρουμε άλλον έναν επιθετικό».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα