Το story με Μπαρμπαλιά

Gazzetta team
Το story με Μπαρμπαλιά

bet365

Εδώ και περίπου έναν μήνα είχε αποχωρήσει από το τμήμα scouting του Ολυμπιακού ο Μπαρμπαλιάς, για τον οποίο είχαν δείξει ενδιαφέρον και άλλοι μεγάλοι. Έτσι έκλεισε σε ΑΕΚ.

Στο Λιμάνι μέσα στο γενικότερο πλαίσιο των αλλαγών που υπήρξαν τόσο ο Μπαρμπαλιάς όσο και ο Κοκολάκης αποφασίστηκε να μην συνεχίσουν στο τμήμα scouting του συλλόγου.

Λίγο μετά την αποχώρησή του υπήρξε ενδιαφέρον από άλλες μεγάλες ομάδες. Ο Δημήτρης Μπαρμπαλιάς εξάλλου είχε πολύ καλές συστάσεις και βιογραφικό από τον Ολυμπιακό, έχοντας κατά το παρελθόν ξεχωρίσει πρώτος περιπτώσεις που αργότερα είτε απασχόλησαν ελληνικούς συλλόγους είτε ξεχώρισαν στην Ελλάδα, όπως του Βιγιαφάνιες όταν ακόμα έπαιζε στην Ιντεπεντιέντε. Γενικά ήταν και είναι ένας scout που παρακολουθεί μικρές Εθνικές ομάδες, πρωταθλήματα όπως της Γαλλίας και αγορές σαν εκείνη της Λατινικής Αμερικής. Όσοι τον ξέρουν καλά μιλούν για ένα πολύ καλό ποδοσφαιρικό... μάτι με γνωριμίες και επαφές στην διεθνή αγορά. Όλα αυτά δεν τον άφησαν άνεργο για πολύ καιρό καθώς έκλεισε και τυπικά στην ΑΕΚ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα