Στόχοι της Τσέλσι Μικάιλ Αντόνιο και Εκτορ

Γιώργος Κοντογεώργης
Στόχοι της Τσέλσι Μικάιλ Αντόνιο και Εκτορ

bet365

Ο Αντόνιο Κόντε θέλει επιλογές και ανταγωνισμό ενόψει του δεύτερου μισού της σεζόν και η Τσέλσι προσπαθεί να πάρει τους πλάγιους μπακ, Μικάιλ Αντόνιο και Γιόνας Εκτορ.

Το σερί των 13 σερί νικών στην Premier League ανήκει στο παρελθόν για τους Μπλε μετά την ήττα από την Τότεναμ και ο allenatore κάνει ήδη ό,τι μπορεί για να θωρακίσει το προβάδισμα των 5 βαθμών με παίκτες που θα δίνουν βάθος και θα μάχονται για να είναι βασικοί. Οπως προκύπτει από το σούπερ-έγκυρο ρεπορτάζ των Times, η Τσέλσι θέλει το πολυεργαλείο της Γουέστ Χαμ, Μικάιλ Αντόνιο και τον Γιόνας Εκτορ της Κολονίας για δεξί και αριστερό μπακ-χαφ αντίστοιχα στο 3-4-3. Για τους Hammers πάντως θα είναι δύσκολο να αποχωριστούν τον Αγγλο άσο ο οποίος είναι πρώτος σκόρερ τους, με τον 25 φορές διεθνή Γερμανό, Εκτορ, που είχε παίξει και το καλοκαίρι πριν αποκτηθεί ο Μάρκος Αλόνσο, να είναι πιο ρεαλιστική λύση.

Ατλέτικο Μαδρίτης - Λας Πάλμας με επιστροφή, αν καταλογιστεί κόκκινη κάρτα στην αναμέτρηση.

Τα μεταγραφικά των Μπλε δεν σταματούν εδώ, καθώς βρίσκονται κοντά σε συμφωνία με την Σουόνσι για τον Βάσκο φορ, Φερνάντο Γιορέντε, αν και το deal κάνει δύσκολο ο αναπληρωματικός επιθετικός, Μίτσι Μπατσουαγί, ο οποίος δεν ψήνεται να κάνει ως δανεικός την αντίθετη διαδρομή. Κάτι ακόμα που παίζει, είναι η Τσέλσι να πάει άμεσα για τον 22χρονο αμυντικό μέσο της Μονακό, Τιεμουέ Μπακαγιόκο, για τον οποίο είχε προγραμματιστεί κίνηση το καλοκαίρι.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα