Βιγιαρεάλ - Μπαρτσελόνα 1-1

Gazzetta team
Βιγιαρεάλ - Μπαρτσελόνα 1-1

bet365

Η φαουλάρα του Μέσι στο 90' δεν έσωσε την παρτίδα για τη Μπάρτσα, αφού το 1-1 στο Μαδριγάλ με τη Βιγιαρεάλ την έφερε στο -5 από την κορυφή (με ματς λιγότερο η Ρεάλ). Φωνάζουν οι Καταλανοί για τη διαιτησία.

Με το αριστερό στο 2017 η Μπαρτσελόνα και οι ελπίδες τίτλου εξανεμίζονται! Οι Καταλανοί αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1 στο Μαδριγάλ με τη Βιγιαρεάλ και βρέθηκαν στο -5 από την κορυφή, ενώ η Ρεάλ Μαδρίτης έχει και ματς λιγότερο. Η φαουλάρα του Μέσι δεν έσωσε την παρτίδα για τη Μπάρτσα, η οποία φωνάζει για δυο πέναλτι. Βέβαια, πέναλτι ζήτησαν οι γηπεδούχοι, με τον διαιτητή Ιγκλέσιας να κάνει αρκετά λάθη. Πλέον, το βλέμμα των Καταλανών στρέφεται στον επαναληπτικό με την Αθλέτικ στο Καμπ Νου. Στον αντίποδα, η Βιγιαρεάλ είναι η μοναδική ομάδα που δεν έχει ηττηθεί φέτος από Μπαρτσελόνα, Ρεάλ και Ατλέτικο.


Η πρώτη καλή φάση του ματς ήταν για τους γηπεδούχους, όμως στο 9' ο Ντος Σάντος βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση, αλλά αστόχησε. Οι Καταλανοί πήραν τον έλεγχο, όχι όμως και την ουσία, αφού δυο φορές ο Νεϊμάρ βρέθηκε σε θέση βολής, αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει. Η κατοχή της ομάδας του Λουίς Ενρίκε έφτασε το 72%, αλλά η Βιγιαρεάλ κρατούσε το μηδέν. Μάλιστα, στο 43' και στο 45' Μέσι και Σουάρες αντίστοιχα δεν μπόρεσαν να κερδίσουν τον Ασένχο! Εξάλλου, τα πέντε από τα έξι τελευταία ημίχρονα της Μπάρτσα ήταν χωρίς γκολ!

Εφιαλτικό ξεκίνημα στην επανάληψη για τους φιλοξενούμενους, διπλό λάθος του Μασκεράνο, ο Πάτο μοίρασε ιδανικά και ο Σανσόνε πέτυχε το 1-0. Η Μπαρτσελόνα προσπάθησε να απαντήσει, αλλά ο Νεϊμάρ βρέθηκε σε ακόμα ένα κακό βράδυ. Στο 72ο λεπτό οι φιλοξενούμενοι φώναξαν σωστά για πέναλτι, όταν στο σουτ του Μέσι ο Σοριάνο έδιωξε με το χέρι! Στην επόμενη φάση οι Καταλανοί είχαν ραντεβού με την ατυχία, αφού το σουτ του Μέσι βρήκε το δοκάρι. Ηταν το 11ο δοκάρι στη σεζόν για τους φιλοξενούμενους, περισσότερα από κάθε άλλη ομάδα. Στο 74' ήταν η σειρά της Βιγιαρεάλ να διαμαρτυρηθεί για πέναλτι, όταν η προσπάθεια του Σοριάνο βρήκε το χέρι του Μασκεράνο. Βέβαια, σε αυτή τη φάση δε φάνηκε καθαρά αν το δεξί χέρι του Αργεντίνου ήταν μέσα στην περιοχή. Η Μπαρτσελόνα πίεσε ασφυκτικά και το γκολ ήρθε στο 90' με φαουλάρα του Μέσι! Ηταν το 30ο γκολ με φάουλ στην καριέρα του, αλλά και το 25 τέρμα σε 22 φετινά ματς της ομάδας του.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα