Φύσσας: «Παίζετε στην μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδας»

Φύσσας: «Παίζετε στην μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδας»

Gazzetta team
Φύσσας: «Παίζετε στην μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδας»

bet365

Στους παίκτες των ακαδημιών του Παναθηναϊκού μίλησε ο Τάκης Φύσσας τονίζοντάς τους μεταξύ άλλων πως θα πρέπει να καταλάβουν πως παίζουν στην μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδας.

Έχει σηκώσει για τα καλά μανίκια ο Τάκης Φύσσας στο νέο του πόστο στο... τριφύλλι. Ο τεχνικός διευθυντής της ακαδημίας του Παναθηναϊκού μίλησε στους νεαρούς παίκτες και μεταξύ άλλων του επισήμανε πως θα πρέπει να καταλάβουν πως παίζουν στην μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδας. Χαρακτηριστικά τους τόνισε: «Θέλω να ξέρετε ότι από εδώ και στο εξής εγώ θα είμαι ο τεχνικός διευθυντής της ακαδημίας. Αυτό που θέλω πρώτα απ' όλα είναι να δείχνετε πάθος και να αγαπάτε την ομάδα. Σας εμπιστεύομαι όλους σας και σίγουρα υπάρχουν παιδιά που μπορούν να παίξουν στην πρώτη ομάδα. Πρέπει να καταλάβετε ότι παίζετε στον Παναθηναϊκό, την μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδας. Σίγουρα επειδή είστε στα τμήματα υποδομής αυτό που θέλω να βλέπω αρχικά είναι ομαδικό πνεύμα, αλληλεγγύη και να παίζετε ο ένας για τον άλλο».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα