Σοσιεδάδ - Σεβίλλη 0-4

Gazzetta team
Σοσιεδάδ - Σεβίλλη 0-4

bet365

Εντυπωσιακό πέρασμα έκανε από την έδρα της Σοσιεδάδ η Σεβίλλη που με χατ-τρικ του Μπεν Γιεντέρ επικράτησε 0-4 των Βάσκων και πέρασε στη 2η θέση της La Liga.

Αν και μεσοβδόμαδα είχε χάσει με κάτω τα χέρια από την Ρεάλ Μαδρίτης για το Copa del Rey, η ομάδα του Χόρχε Σαμπάολι έδειξε κάτι παραπάνω από καλό πρόσωπο στον αγώνα στη χώρα των Βάσκων και λύγισε με το εντυπωσιακό 0-4 την εξαιρετική φέτος και δυνατή, ειδικά στο Σαν Σεμπαστιάν, Σοσιεδάδ.

Οι φιλοξενούμενοι χτύπησαν μέσα σε διάστημα τεσσάρων λεπτών στο πρώτο μέρος με το Μπεν Γιεντέρ, ο οποίος ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης. Στο 25' ο Γάλλος μετά την επέμβαση του Ρούγι στο σουτ του Φράνκο Βάσκες άνοιξε το σκορ με δικό διαγώνιο σουτ και στο 29' με εξαιρετική ντρίμπλα στον Αργεντινό keeper και τελείωμα έγραψε το 0-2 για τους Ανδαλουσάνους έπειτα από κεφαλιά πάσα του Βάσκες.

Στο δεύτερο μέρος και το 73' ο Σαράμπια με διαγώνιο αριστερό από πάσα του Μπεν Γιεντέρ ύστερα από τραγικό λάθος στην άμυνα, ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 0-3 για να διαμορφώσει το τελικό 0-4 φτάνοντας στο χατ τρικ ο Μπεν Γιεντέρ στο 83' μετά την ασίστ του Παρέχα. Η Σεβίλλη με αγώνα περισσότερο πέρασε στη 2η θέσης της La Liga, πάνω από την Μπαρτσελόνα, η οποία παίζει εκτός με την Βιγιαρεάλ.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα