ΠΑΟΚ-Γαλατάσαραϊ: Ένα deal 3,5 εκατ. ευρώ και βάλε…

ΠΑΟΚ-Γαλατάσαραϊ: Ένα deal 3,5 εκατ. ευρώ και βάλε…

Σταύρος Σουντουλίδης
ΠΑΟΚ-Γαλατάσαραϊ: Ένα deal 3,5 εκατ. ευρώ και βάλε…

bet365

Η συμφωνία του ΠΑΟΚ με τη Γαλατάσαραϊ είναι οριστική, εντός των επόμενων ωρών αναμένονται οι επίσημες ανακοινώσεις για την παραχώρηση του Γκάρι Ροντρίγκες.

Μέσα από έναν σκληρό γύρο διαπραγματεύσεων, όπου ο Ιβάν Σαββίδης φαίνεται να είχε τον τελευταίο λόγο, ο ΠΑΟΚ κατάφερε να αποκομίσει ένα άκρως ικανοποιητικό ποσό (3,5 εκατομμύρια ευρώ) για το ταμείο του, από τη μετακίνηση του Γκάρι Ροντρίγκες στη Γαλατάσαραϊ, ενώ φρόντισε να βάλει κι ένα σεβαστό ποσοστό (20%) σε περίπτωση μεταπώλησής του.

Τα (οικονομικά) οφέλη, που είχε ο σύλλογος στη μεταγραφή του Λούκας Πέρεθ, έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στη σκέψη και τον τρόπο διαπραγμάτευσης των ανθρώπων του ΠΑΟΚ με τους παράγοντες της τουρκικής ομάδας.

Παράλληλα, ο «Δικέφαλος» δε θα ασχοληθεί καθόλου με τα χρήματα που έχουν να παίρνουν τα γραφεία μάνατζερ που διατηρούν μέρος των δικαιωμάτων του Ροντρίγκες.

Η Γαλατά δεν είναι μια ομάδα που δεν πουλάει, τα παραδείγματα είναι πολλά, κάτι που μπορεί να συμβεί στα επόμενα χρόνια και με τον Ροντρίγκες εάν κι εφόσον καταφέρει και διακριθεί αγωνιζόμενος στο τουρκικό πρωτάθλημα,

Σήμερα οι ανακοινώσεις

Ο πρόεδρος Λεβέντ Ναφίζογλου αναφέρθηκε σήμερα στο σύνολο των μεταγραφικών ζητημάτων της Γαλατάσαραϊ. Μεταξύ αυτών και η περίπτωση του Γκάρι Ροντρίγκες.

«Εδώ και καιρό παρακολουθούσαμε τον Γκάρι Ροντρίγκες. Από την στιγμή που ο προπονητής μας τον ήθελε ανεβάσαμε την προσφορά μας και πλέον περιμένουμε ακόμη και σήμερα την ανακοίνωση του ΠΑΟΚ» τόνισε ο ισχυρός άντρας της Γαλατά.

Σκέψεις για συν. Τύπου

Στις σκέψεις και στις προθέσεις του Γκάρι Ροντρίγκες είναι να παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου κατά τη διάρκεια της οποίας θα εξηγήσει τους λόγους που τον οδήγησαν στην συγκεκριμένη απόφαση, αλλά και για να αποχαιρετίσει τους φίλους του ΠΑΟΚ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα