Ελεύθερος ο Κυριακίδης, ανακοινώνεται την Παρασκευή στον Ατρόμητο

Νίκος Μαρούδας
Ελεύθερος ο Κυριακίδης, ανακοινώνεται την Παρασκευή στον Ατρόμητο

bet365

Ο Παύλος Κυριακίδης έμεινε και τυπικά ελεύθερος από τον Ηρακλή και την Παρασκευή υπογράφει και ανακοινώνεται από τον Ατρόμητο.

Την ελευθέρας του εξασφάλισε ο Παύλος Κυριακίδης από τον Ηρακλή. Μάλιστα, ο ίδιος έκανε πολλές προσπάθειες αυτό το διάστημα ώστε να πάρει το συντομότερο την ελευθέρας του, ενώ χάρισε και λεφτά στην ομάδα της Θεσσαλονίκης για να μην εκδικαστεί η προσφυγή και να μπορέσει να παίξει το συντομότερο στον Ατρόμητο. Όπως γράψαμε και την Τρίτη, άλλωστε, ο Κυριακίδης εδώ και καιρό τα έχει βρει σε όλα με την ομάδα του Περιστερίου και το μόνο που έμενε ήταν να πάρει την ελευθέρας του από τον «Γηραιό».

Αυτό έγινε το απόγευμα της Πέμπτης και ο Έλληνας μέσος την Παρασκευή αναμένεται να βάλει την υπογραφή του στο νέο του συμβόλαιο με τον Ατρόμητο και στη συνέχεια να ανακοινωθεί και επίσημα. Αυτή (εκτός συγκλονιστικού απροόπτου) θα είναι η δεύτερη μεταγραφή του Ατρόμητου την χειμερινή μεταγραφική περίοδο μετά του Βαγγέλη Πλατέλλα.

Από εκεί και πέρα αναμένεται να έχουμε... ησυχία στα μεταγραφικά του Ατρόμητου, μέχρι και την αλλαγή του χρόνου. Όποιες κινήσεις γίνουν μετά από αυτές τις δύο, θα γίνουν τις πρώτες μέρες ή εβδομάδες του νέου έτους.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα