Μουρίνιο: «Για τον Ζλάταν η Premier League είναι σαν την Ligue1»

Μουρίνιο: «Για τον Ζλάταν η Premier League είναι σαν την Ligue1»

Γιώργος Κοντογεώργης
Μουρίνιο: «Για τον Ζλάταν η Premier League είναι σαν την Ligue1»

bet365

Ο Ζοσέ Μουρίνιο είπε για τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς ότι για εκείνον το αγγλικό είναι σαν το αγγλικό πρωτάθλημα όπως τα 25 ίδια με τα 35 του χρόνια.

«Είμαι πολύ χαρούμενος για εκείνον. Ισως κάποιοι να πίστευαν ότι κάποτε ήταν top-scorer αλλά όχι πια στα 35 του επειδή η Premier League δεν είναι σαν την Ligue1. Ομως για εκείνον τα 35 είναι σαν τα 25 και η Ligue1 είναι σαν την Premier League. Πετυχαίνει γκολ, παίζει καλά και είμαι πραγματικά πολύ χαρούμενος επειδή θα τελειώσει την καριέρα του σε υψηλό επίπεδο, κάτι το οποίο είναι εκπληκτικό. Δεν θα την τελειώσει στην Αμερική ή την Κίνα αλλά στην κορυφή της κορυφής» είπε ο Special One, που έριξε και το... καρφί του για την Ligue 1.

«Πιστεύω ότι οι Γάλλοι θα πρέπει να είστε χαρούμενοι που έφυγε. Γιατί τώρα έχετε πρωτάθλημα. Χωρίς αυτόν δεν είχατε πρωτάθλημα. Ήταν η Παρί, η Παρί και η Παρί. Και τώρα, έχετε ένα πρωτάθλημα που βλέπω. Αυτό με ενδιαφέρει. Η Νις, ο Μπαλοτέλι, η Μονακό, ο φίλος μου ο Λεονάρντο (Ζαρντίμ), η Παρί. Τώρα, βλέπω Ligue 1. Οπότε, πρέπει να τον ευχαριστήσετε που έφυγε».

«Είμαι πραγματικά πολύ χαρούμενος για εκείνον, ο αριθμός των γκολ που έχει βάλει μπορεί να ανέβει περισσότερο. Χωρίς πέναλτι, κάτι το οποίο είναι πολύ δύσκολο αφού οι κορυφαίοι σκόρερ στον κόσμο βάζουν πολλά πέναλτι. Εχει ένα σε 17 ματς στην Premier League, δεν θα μπορούσα να είμαι περισσότερο χαρούμενος» συνέχισε ο προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

«Για μένα είναι εύκολο. Είναι δύσκολη δουλειά αλλά εύκολο το ότι νιώθω να σαν βρίσκομαι στο σπίτι μου στην ομάδα, εύκολο να νιώθεις ότι το κλαμπ θέλει να πάει μπροστά. Ο κόσμος θέλει να είναι ξανά χαρούμενος. Ενιωσα αμέσως καλά, είμαι 5-6 μήνες εδώ όμως πραγματικά νιώθω σαν στο σπίτι μου. Φυσικά και οι απαιτήσεις είναι υψηλές. Τα αποτελέσματα δεν ήταν καλά και είμαστε σε μια θέση που δεν θα έπρεπε. Ομως όσον αφορά το πάθος για τη δουλειά, το πάθος για τη νέα μου ομάδα, είμαι πολύ χαρούμενος».

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα