Ο Τάσος Βενέτης ψηφίζει στα Gazzetta Awards 2016

Gazzetta Awards Gazzetta Awards
Ο Τάσος Βενέτης ψηφίζει στα Gazzetta Awards 2016

bet365

Η ψηφοφορία για την ανάδειξη των κορυφαίων του 2016, συνεχίζεται στα Gazzetta Awards, με τον Τάσο Βενέτη να... ρίχνει τις ψήφους τους στην κάλπη!

Ένας από τους πλέον έμπειρους αμυντικούς της Σούπερ Λιγκ, είναι ο Τάσος Βενέτης. Από το 2009 στην Κέρκυρα, όπου τα τελευταία χρόνια είναι ο αρχηγός και ο ηγέτης της ομάδας. Με καριέρα σε Νταντί Γιουνάιτεντ και Ρος Κάουντρι, ο Λαρισαίος αμυντικός μπήκε στο... παραβάν και ψήφισε!

Πάμε να δούμε ποιους επέλεξε για κορυφαίους της χρονιάς, στα Gazzetta Awards 2016.

ΑΘΛΗΤΗΣ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ: Επιλέγω τον Βασίλη Σπανούλη! Είναι Λαρισαίος, τον γνωρίζω πολλά χρόνια και δεν θα μπορούσα να ψηφίσω κάποιον άλλον! Είναι ένας πραγματικός ηγέτης για την ομάδα του.

ΑΘΛΗΤΡΙΑ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ: Ψηφίζω την Κατερίνα Στεφανίδη. Αυτό που κατάφερε στους Ολυμπιακούς Αγώνες ήταν μοναδικό. Μόνο και μόνο που κατέκτησε το χρυσό, αξίζει την ψήφο μου. Μεγάλο κατόρθωμα.

ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ: Τα παιδιά της ιστιοπλοΐας έκαναν το αδύνατο δυνατό. Σε ένα... άσημο άθλημα ανέβηκαν στο βάθρο και έδειξαν πως η Ελλάδα τα πάει καλά με την θάλασσα!

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ: Θα ψηφίσω τον Δημήτρη Ιτούδη! Κατέκτησε την EuroLeague και βρίσκεται στην κορυφαία ομάδα της Ευρώπης... Τι άλλο να κάνει;

ΠΑΡΑΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗΣ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ: Διαλέγω τον Παύλο Μάμμαλο, για το μεγαλείο ψυχής που έβγαλε. Του αξίζει και αυτό το βραβείο και όλες οι διακρίσεις που είχε και θα έχει στο μέλλον.

KANE KΛΙΚ ΚΑΙ ΨΗΦΙΣΕ ΕΔΩ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΣΟΥ ΚΟΡΥΦΑΙΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ 2016

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

Gazzetta Awards
Gazzetta Awards