Επιβεβαίωση από Ίβιτς για Λεγκανές και Σιόβα

Δημήτρης Τομαράς
Επιβεβαίωση από Ίβιτς για Λεγκανές και Σιόβα

bet365

Ο Ίλια Ίβιτς επιβεβαίωσε στο Gazzetta.gr την πληροφόρηση περί Λεγκανές και Δημήτρη Σιόβα και ότι είναι το... πολύ θέμα ημερών να ανακοινωθεί. Η AS κάνει λόγο για κόστος 700.000 ευρώ.
«Ναι η επόμενη ομάδα του Δημήτρη (σ.σ. Σιόβα) θα είναι η Λεγκανές. Θεωρώ πως μέσα σε αυτές τις ημέρες που διανύουμε θα ανακοινωθεί», επισήμανε σχετικά στο Gazzetta.gr ο ατζέντης του έμπειρου στόπερ, Ίλια Ίβιτς, που ως γνωστόν έχει γενικότερα τακτικές επαφές και γνωριμίες με την ισπανική αγορά. Ο Σιόβας θα κλείσει στην Λεγκανές ως δανεικός για το επόμενο εξάμηνο με οψιόν αγοράς. Ακόμα βέβαια δεν έχουν διαρρεύσει τα οικονομικά δεδομένα του deal και εάν τελικώς και εκεί θα έχει συμβόλαιο ύψους 700.000 ευρώ.
Η AS σε ρεπορτάζ της πάντως αναφέρει πως ο ισπανικός σύλλογος θα δαπανήσει 700 χιλιάδες ευρώ μεικτά, καθώς η φορολογία στην Ισπανία για τους ξένους ποδοσφαιριστές είναι στο 47%.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα