Και η Ρεν στο παιχνίδι για Τσίμιροτ

Σταύρος Σουντουλίδης
Και η Ρεν στο παιχνίδι για Τσίμιροτ

bet365

Μετά από το ενδιαφέρον ιταλικών και γερμανικών ομάδων, προστέθηκε και η Γαλλία ως μια αγορά για τον Γκόικο Τσίμιροτ, καθώς η L' Equipe γράφει σήμερα για φλερτ του Βόσνιου με τη Ρεν.

Η L' Equipe αναφέρει σήμερα ότι «υπάρχει ένας παίκτης του ΠΑΟΚ, ο οποίος αποτελεί στόχο ομάδας της Ligue 1. Εδώ και μερικές εβδομάδες ο 24χρονος Βόσνιος του ΠΑΟΚ, Γκόικο Τσίμιροτ, ενδιαφέρει τη Ρεν».

Στη Ρεν, όπως τονίζει η έγκυρη γαλλική αθλητική εφημερίδα, υπάρχουν σκέψεις για αποχωρήσεις ποδοσφαιριστών ((Αμπιμπού, Μπρελς, Λενζανί κλπ) , με τον όνομά του Γκόικο Τσίμιροτ να είναι στη μεταγραφική λίστα της Ρεν.

Είναι προφανές ότι ο ΠΑΟΚ έχει ανοικτή την πόρτα της εξόδου στον 24χρονο Βόσνιο αμυντικό μέσο, σε περίπτωση που ικανοποιηθεί στο οικονομικό σκέλος. Το αν μπορεί να καλυφθεί, όπως πολλοί περιμένουν, ένα μεγάλο μέρος της ρήτρας των 5 εκατομμυρίων ευρώ θα φανεί από τις τελικές και επίσημες προτάσεις, που θα φτάσουν (αν φτάσουν) στα χέρια του Λούμπος Μίχελ...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα