Σκόκο: «Η ΑΕΚ ήθελε να με πουλήσει για τα λεφτά»

Σκόκο: «Η ΑΕΚ ήθελε να με πουλήσει για τα λεφτά»

Gazzetta team
Σκόκο: «Η ΑΕΚ ήθελε να με πουλήσει για τα λεφτά»

bet365

Ο Νάτσο Σκόκο έδωσε αποκαλυπτική συνέντευξη και αναφέρθηκε στην εποχή που βρισκόταν στην ΑΕΚ και στην απόφαση της Ένωσης να τον παραχωρήσει στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

Ο Σκόκο σε συνέντευξή του στην εφημερίδα La Nacion, μίλησε για την περίοδο που βρισκόταν στην ΑΕΚ τονίζοντας ότι η Ένωση του ξεκαθάρισε ότι θα πρέπει να παραχωρηθεί λόγω των οικονομικών προβλημάτων που αντιμετώπιζε τότε ο σύλλογος, αλλά και ότι ο ίδιος έδωσε προτεραιότητα στα χρήματα.

Αναλυτικά τα όσα είπε για την ΑΕΚ: «Ήμουν τρία χρόνια στην Ελλάδα. Είχα προτάσεις από την Ισπανία, το όνειρό μου ήταν να παίξω εκεί, αλλά δεν πήγα διότι έδωσα προτεραιότητα στα χρήματα. Για να πάω στην Ισπανία, έπρεπε να αποδεχθώ λιγότερα χρήματα, αλλά προτίμησα το οικονομικό συμφέρον μου. Θέλω να είμαι ειλικρινής, σκεφτόμουν τα λεφτά και δεν πήγα διότι δεν μου έβγαιναν οι αριθμοί. Χωρίς να θέλω να μειώσω το ελληνικό πρωτάθλημα, όταν υπάρχει για σένα ενδιαφέρον από την Ισπανία, το εξετάζεις σοβαρά, διότι γνωρίζεις ότι θα σε βοηθήσει να βελτιωθείς.

Δεν μετανιώνω, αλλά μερικές φορές σκέφτομαι τι θα μπορούσε να έχει συμβεί. Να πήγαινα στην Μπέτις, για παράδειγμα, να έδειχνα το ταλέντο μου και να με έπαιρνε η Μπαρτσελόνα. Δεν είχα σκεφτεί τα Εμιράτα, αλλά ήρθε η οικονομική κρίση στην Ελλάδα, η ομάδα μου είχε προβλήματα και μου χρωστούσε χρήματα.

Τότε η ΑΕΚ μου είπε: "Πρέπει να σε πουλήσουμε". Εντάξει τους είπα, αλλά πρέπει να μου πληρώσετε αυτά που μου χρωστάτε με τα χρήματα που θα λάβετε από την Αλ-Αΐν. Έτσι έγινε, με πλήρωσαν και σκέφτηκα ότι θα πήγαινε ένα χρόνο στα Εμιράτα και στη συνέχεια θα επιστρέψω στην Αργεντινή. Έτσι και έγινε. Υπέγραψα μεν τριετές συμβόλαιο, αλλά είχα βάλει ρήτρα για να μπορέσω να φύγω».

 

Τελευταία Νέα