Θέλουν δανεικό τον «ακριβό» Πέλκα

Θέλουν δανεικό τον «ακριβό» Πέλκα

Σταύρος Σουντουλίδης
Θέλουν δανεικό τον «ακριβό» Πέλκα

bet365

Η Ζανκτ Πάουλι έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον για την απόκτηση του Δημήτρη Πέλκα, αλλά τα οικονομικά της δεν επιτρέπουν σκέψεις για αγορά, αλλά μόνο για δανεισμό του από τον ΠΑΟΚ.

Νέα δημοσιεύματα από τη Γερμανία σχολιάζουν την περίπτωση του Δημήτρη Πέλκα, που είναι στη μεταγραφική λίστα της Ζανκτ Πάουλι.

Σήμερα η Hamburger Abendblatt σε ρεπορτάζ της, γύρω από την ανάγκη ενίσχυσης της ομάδας του Έβαλντ Λίνεν, μπας και σωθεί η χρονιά, αναφέρεται και στον Έλληνα μεσοεπιθετικό του ΠΑΟΚ.

Η ομάδα του Αμβούργου και ο γνωστός μας Γερμανός προπονητής θέλουν τον Πέλκα, όμως η περίπτωσή του κρίνεται ακριβή γι’ αυτό και αποκλείεται να προχωρήσει σε πρόταση αγοράς του από τον «Δικέφαλο», κάτι που ισχύει και για το σύνολο των μεταγραφικών κινήσεων του Ιανουαρίου, καθώς δεν υπάρχει το ανάλογο μπάτζετ.

Οι άνθρωποι της Ζανκτ Πάουλι θέλουν να συζητήσουν με τον ΠΑΟΚ την περίπτωση δανεισμού του 23χρονου ποδοσφαιριστή, αν και οι εμφανίσεις του το τελευταίο διάστημα δείχνουν ότι δύσκολα από την ομάδα της Θεσσαλονίκης να πουν «ναι» σε νέο δανεισμό του Πέλκα, που την σεζόν 2014-15 είχε αγωνιστεί δανεικός στην Σετούμπαλ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα