Τουσούα στο gazzetta.gr: «Δεν ενδιαφέρεται πλέον για τον Ντόλι ο Ολυμπιακός»

Τουσούα στο gazzetta.gr: «Δεν ενδιαφέρεται πλέον για τον Ντόλι ο Ολυμπιακός»

Γιάννης Γεωργόπουλος
Τουσούα στο gazzetta.gr: «Δεν ενδιαφέρεται πλέον για τον Ντόλι ο Ολυμπιακός»

bet365

Ο υπεύθυνος επικοινωνίας των Μαμέλοντι Σάνταουνς διέψευσε στο gazzetta.gr πως ο Ολυμπιακός ασχολείται με την περίπτωση του Κίγκαν Ντόλι. Αντίθετα, ο μάνατζερ του παίκτη επιμένει πως υπάρχει θέμα με τους «ερυθρόλευκους».

Ένα παλιό σενάριο που θέλει τον Ολυμπιακό να ασχολείται με την περίπτωση του 23χρονου εξτρέμ των πρωταθλητών Αφρικής, Κίγκαν Ντόλι επανήλθε στην επικαιρότητα καθώς γράφεται πως οι πρωταθλητές Ελλάδος πρόκειται να πληρώσουν την ρήτρα του παίκτη.

Η αιγυπτιακή ιστοσελίδα «KingFut», υποστήριξε πως ο Ολυμπιακός έχει ενεργοποιήσει τη ρήτρα αγοράς του Κίγκαν Ντόλι ωστόσο περιμένει την τελική ετυμηγορία του δικαστηρίου, λόγω της διένεξης που υπάρχει μεταξύ των Μαμέλοντι Σάνταουνς και του Νοτιαφρικανού διεθνή ποδοσφαιριστή.

Η Αλ Αχλί φέρεται να κατέθεσε πρόταση για την απόκτηση του, ωστόσο ο Ντόλι, εκ των κορυφαίων Αφρικανών ποδοσφαιριστών, την απέρριψε επιθυμώντας να συνεχίσει την καριέρα του στην Ευρώπη.

Σύμφωνα με το συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή, το οποίο επιχείρησε να τροποποιήσει η Μαμέλοντι Σάνταουνς, όποια ομάδα καταβάλει την ρήτρα ύψους 750.000 ευρώ, αυτομάτως θα αποκτήσει τον ποδοσφαιριστή.

Οι Νοτιαφρικανοί ωστόσο θεωρούν χαμηλό το ποσό και έφτασαν πλέον μέχρι τα δικαστήρια!

Το gazzetta.gr επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον υπεύθυνο επικοινωνίας των «Βραζιλιάνων», Τουλάνι Τουσούα, ο οποίος έδωσε διευκρινήσεις για το θέμα που έχει προκύψει.

«Σας διαβεβαιώ πως δεν υπάρχει κανένα θέμα με τον Ολυμπιακό. Είναι παλιό το ενδιαφέρον της ελληνικής ομάδας.

Δεν έχουμε καμία επικοινωνία με τον Ολυμπιακό. Ενδιαφέρεται ένας σύλλογος από την Αίγυπτο για τον Ντόλι (σ.σ.: Αλ Αχλί) αλλά και τέσσερις-πέντε ευρωπαϊκή ομάδες με τους οποίες βρισκόμαστε σε επικοινωνία.

Πρόκειται για καλές ομάδες. Με τον Ολυμπιακό δεν έχουμε καμία επαφή και διαψεύδω το δημοσίευμα.

Πρόθεση μας είναι να πουλήσουμε τον ποδοσφαιριστή, εάν και εφόσον ικανοποιηθούμε οικονομικά και φτάσει στα γραφεία μας μία πρόταση που ανταποκρίνεται στην αξία του».

Σε αντίθεση με τον Τουλάνι Τουσούα, ο μάνατζερ του Ντόλι, Κίγκαν Γουάσερφολ ισχυρίζεται πως ο Ολυμπιακός εξακολουθεί να ενδιαφέρεται για τον πρώην ποδοσφαιριστή του Άγιαξ Κέιπ Τάουν, σημειώνοντας πως τα πάντα θα ξεκαθαρίσουν αφού διευθετηθούν οι δικαστικές εκκρεμότητες.

Δείτε εν δράσει τον Κίγκαν Ντόλι...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα