Πρώτο γκολ στο πρωτάθλημα για Φιγκέιρας
Ο Ντιόγο Φιγκέιρας απέναντι στον Παναιτωλικό σκόραρε το πρώτο του φετινό τέρμα στο πρωτάθλημα και ενώ έφτασε τις τρεις ασίστ.
Ο 25χρονος δεξιός μπακ του Ολυμπιακού είχε συμμετοχή σε 2 από τα 3 τέρματα των Πειραιωτών. Στο ένα σκοράρει και στο άλλο "σερβίρει" γκολ.
Ο Φιγκέιρας βρήκε για πρώτη φορά δίχτυα με την φανέλα των Πειραιωτών στην φετινή Σούπερ Λίγκα. Ο εν λόγω αμυντικός είχε σκοράρει άλλη μία φορά στην Ευρώπη. Επίσης έπιασε τον αριθμό των 3 ασίστ στην Super League.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
