O Oυζουνίδης μίλησε στην καρδιά κάθε Παναθηναϊκού μετά την αποφυγή του κάζου!

O Oυζουνίδης μίλησε στην καρδιά κάθε Παναθηναϊκού μετά την αποφυγή του κάζου!

Τάσος Νικολογιάννης Τάσος Νικολογιάννης
O Oυζουνίδης μίλησε στην καρδιά κάθε Παναθηναϊκού μετά την αποφυγή του κάζου!

bet365

Ο Τάσος Νικολογιάννης γράφει για το 4-3 επί του Απόλλωνα ,που σε συνδυασμό με τη νίκη του ΟΦΗ του καρυδάτου Νιόπλια έδωσε την πρόκριση στον Παναθηναϊκό , που απέφυγε το κάζο, αλλά δεν δικαούται να πανηγυρίζει για αυτό, όπως εξήγησε σωστά ο Μαρίνος Ουζουνίδης, που μίλησε στην καρδιά κάθε φίλου του Παναθηναϊκού με αυτά που είπε.

To κάζο του κυπέλλου το γλίτωσε ο Παναθηναϊκός και φυσικά δεν είναι να πανηγυρίζει για αυτό. Ολοι στην ομάδα να βάλουν το κεφάλι κάτω και να κάνουν τον σταυρό τους, διότι πήραν μία πρόκριση για δύο λόγους. Διότι ο Μπέργκ βρέθηκε σε μεγάλη μέρα στο δεύτερο ημίχρονο και μαζί με τον Λέτο , τον Εμποκού και τον Λουντ (και ένα αυτογκόλ)έβαλαν τα γκολ, που οδήγησαν την ομάδα στην επόμενη φάση. Αυτό δηλαδή, που ήταν εύκολο όταν έγινε η κλήρωση εξελίχθηκε σε θρίλερ και ήρθε σήμερα, όταν οι πιθανότητες ήταν ελάχιστες τόσο πριν αρχίσει το ματς, όσο και στο ημίχρονο όταν ο Παναθηναϊκός ήταν πίσω με 2-0 στο σκορ. Και φυσικά η πρόκριση ήρθε , διότι το άλλο παιχνίδι ΟΦΗ-Ηρακλή παίχτηκε στα ίσα και ο προπονητής του ΟΦΗ Νίκος Νιόπλιας αξίζει τα μπράβο , διότι η ομάδα του έπαιξε και πήρε τη νίκη αν και της έκανε και η ισοπαλία και έδωσε απαντήσεις και στις στοιχηματικές εταιρείες(που το είχαν κλειδώσει το Χ) και σε όλους , όσους έλεγαν ότι το ματς θα έρθει σίγουρα ισοπαλία , αν ο Παναθηναϊκός κερδίσει. Όλοι πήραν την απάντησή τους στο γήπεδο , αλλά ο Νιόπλιας για μία ακόμα φορά έδειξε ότι είναι καρυδάτος και άνθρωπος, που έχει μεγάλη ανάγκη το ποδόσφαιρό μας.

Στο 4-3 και τη νίκη του Παναθηναϊκού δεν στέκομαι άλλο. Ούτε για την ανατροπή θα πω τίποτα, ούτε ότι η ομάδα κέρδισε και προκρίθηκε αν και έπαιξε για 15 λεπτά με παίκτη λιγότερο. Η εικόνα του Παναθηναϊκού στο παιχνίδι της Ριζούπολης ήταν απογοητευτική και θύμισε τον Παναθηναϊκό της φετινής χρονιάς. Γκέλες αδιανόητες από αμυντικούς , παίκτες που περπάταγαν στο γήπεδο . Θα σταθώ μόνο στον Μαρίνο Ουζουνίδη. Όχι τόσο για τις αλλαγές, που έκανε και την διαχείρηση του αγώνα ειδικά όταν η ομάδα έμεινε με δέκα, ούτε για τα σκληρά λόγια, που είπε στους παίκτες του στο ημίχρονο του αγώνα. Θα σταθώ στις δηλώσεις του Ουζουνίδη μετά το τέλος του αγώνα, που μίλησαν στην καρδιά του κάθε Παναθηναϊκού. Φαντασθείτε τώρα την νίκη αυτή να την είχε κάνει ο Στραματσόνι. Θα έβγαινε μετά και θα έλεγε μπράβο στους παίκτες για την ανατροπή , για την καρδιά του Παναθηναϊκου, θα έδινε συγχαρητήρια και θα έλεγε, ότι με τέτοια αντίδραση η ομάδα θα πάει ψηλά. Τι είπε ο Ουζουνίδης; Αυτό που θα έλεγε, κάθε οπαδός του Παναθηναϊκού. Ότι η εμφάνιση είναι εμφάνιση ντροπής για την ομάδα, ότι δεν υπάρχει καμία ανατροπή , αλλά ότι έγινε το αυτονόητο και με τέτοιες εμφανίσεις μπορεί η ομάδα να προκρίθηκε στην επόμενη φάση , αλλά θα αποκλειστεί από τον επόμενο αντίπαλο.

Ο Ουζουνίδης δεν χάιδεψε αυτιά , κατέγραψε την πραγματικότητα. Ο προπονητής δίνει τη νοοτροπία νικητή στην ομάδα και ο Ουζουνίδης ήταν νικητής και έχει ζήσει μεγάλες στιγμές με την φανέλα του Παναθηναϊκού στην Ευρώπη. Για τον Ουζουνίδη ένα αποκλεισμός στο κύπελλο από τον όμιλο θα ήταν κηλίδα στην ιστορία του Παναθηναϊκού, διότι ο δικός του Παναθηναϊκός αυτός που θέλει να βλέπει δεν έχει σχέση με αυτόν τον Παναθηναϊκό που βλέπουμε σήμερα. Με την λήξη , λοιπόν, τους προσγείωσε όλους ανώμαλα και είδε κιόλας ο ίδιος , ότι μερικοί δεν μπορούν να βοηθήσουν την ομάδα και θα οδηγηθούν στην έξοδο. Κάποιοι μπορεί να βελτιωθούν με πολλή δουλειά και με αλλαγή νοοτροπίας. Και η αλλαγή νοοτροπίας έρχεται με λόγια σαν και αυτά του προπονητή του Παναθηναϊκού μετά το ματς με τον Απόλλωνα. Οσοι τον ακούσουν έχει καλώς , όσοι δεν τον ακούσουν στο καλό και να μας γράφουν….

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Τάσος Νικολογιάννης
Τάσος Νικολογιάννης

Το σαράκι της δημοσιογραφίας του μπήκε από πιτσιρικάς, όταν γύρναγε από το σχολείο και άκουγε τις περιγραφές αγώνων στο ραδιόφωνο έλεγε ότι ήθελε να ασχοληθεί με την αθλητική δημοσιογραφία. Άρρωστος Παναθηναϊκός έγινε από τον πατέρα του και αρχισε από μικρός να πηγαίνει στα γήπεδα. Όταν τελείωσε την φοίτησή του στο εργαστήρι επαγγελματικής δημοσιογραφίας το όνειρό του ήταν κάποια μέρα να ασχοληθεί με το ρεπορτάζ της αγαπημένης του ομάδας. Η αρχή της καριέρας του έγινε από τα χαμηλά ρεπορτάζ στον «ΦΙΛΑΘΛΟ» το 1984. Τότε μεγάλο σχολείο, θυμάται πλέον με θλίψη αυτή την εφημερίδα και πως την οδήγησαν στον αφανισμό αυτοί που την διοικούσαν. Αφού πέρασε από ρεπορτάζ Πειραϊκών, Β' Εθνικής, διαιτησίας το καλοκαίρι του 1986 έγινε το όνειρό του πραγματικότητα και ανέλαβε το ρεπορτάζ Παναθηναϊκού. Το 2003 έφυγε από τον «ΦΙΛΑΘΛΟ» , πήγε στο SPORTIME και μετά στην SPORTDAY όπου δουλεύει μέχρι σήμερα.

Σταθμός για την καριέρα του ήταν η συνεργασία του με τον Novasport fm από το 2000. Όπως λέει χαρακτηριστικά , μέχρι τότε δεν τον ήξερε ούτε η μάνα του, από τότε τον έμαθε σταδιακά πολύς κόσμος. Είναι άρρωστος με την δημοσιογραφία και δεν μπορεί να σκεφτεί τον εαυτό του χωρίς να ψάχνει το ρεπορτάζ.