To Eβερτον – Λίβερπουλ στην COSMOTE TV

Gazzetta team
To Eβερτον – Λίβερπουλ στην COSMOTE TV

bet365

Το Μerseyside derby, μια μεγάλη κόντρα, έρχεται στις οθόνες μας.

Τα κανάλια COSMOTE SPORT είναι μονόδρομος για όποιον θέλει να παρακολουθήσει το πιο ποιοτικό ποδοσφαιρικό θέαμα. Και ειδικά για τη Δευτέρα το βράδυ (19/12 στις 22:00) όσοι δεν μπορούν να αντισταθούν στα μεγάλα ραντεβού, δεν θα μπορέσουν να βρουν τίποτα πιο συναρπαστικό από το Μerseyside derby. Εβερτον και Λίβερπουλ θα κληθούν να αναμετρηθούν στο «Γκούντισον Παρκ» για 227η φορά στην ιστορία τους και αυτή η κόντρα είναι τρομερά σημαντική για την οριοθέτηση των στόχων και για τις δύο.

Τα Ζαχαρωτά ακόμα δεν έχουν βρει την αγωνιστική ταυτότητα που πίστευαν ότι θα τους έδινε με τον ερχομό του ο Ρόναλντ Κούμαν, ο οποίος με τη σειρά του εξακολουθεί να αναζητά τη σωστή φόρμουλα: «Η ομάδα ακόμα δεν έχει δέσει και είναι λογικό. Ο χρόνος όμως μας πιέζει και πρέπει άμεσα να παίρνουμε αποτελέσματα, ώστε να μπορέσουμε να κοιτάξουμε πιο ψηλά», εξήγησε ο Ολλανδός τεχνικός που έχει ζητήσει χειμερινές μεταγραφές, εφόσον η Έβερτον θέλει να προλάβει το Europa League.

Στους Κόκκινους το πρόβλημα εστιάζεται στον τερματοφύλακα. Άπαντες τα έχουν βάλει με τον Λόρις Κάριους, αλλά δεν ευθύνεται μόνο ο Γερμανός πορτιέρο για το ότι η ομάδα του Γίγκεν Κλοπ εμφανίζει παιδικές ασθένειες ανασταλτικά και δέχεται αστεία γκολ.

«Δεν είμαστε πρώτοι, είμαστε τρίτοι. Ελάτε τώρα, πόσες ομάδες αισθάνονται χειρότερα από εμάς. Όλα είναι εντάξει αυτή τη στιγμή», προσπάθησε να αιτιολογηθεί ο κόουτς για το γεγονός ότι η Λίβερπουλ έχει χάσει την επαφή της με την κορυφή, καθώς φέτος έχει τις υψηλότερες φιλοδοξίες.

Τις δύο ομάδες της πόλης χωρίζουν 11 βαθμοί, αλλά και ένα εκπληκτικό διαδοχικό αήττητο υπέρ των Κόκκινων. Η τελευταία φορά που νίκησε η Έβερτον ήταν τον Οκτώβριο του 2010. Έκτοτε η Λίβερπουλ έχει πέντε νίκες και επτά ισοπαλίες σε πρωτάθλημα και Κύπελλο και τώρα πιστεύει ότι είναι σε κατάσταση να διευρύνει αυτό το σερί. Οι φιλοξενούμενοι παίζουν πιο καλά και είναι σε ανώτερο momentum. Ωστόσο, οι μάχες του Μerseyside δεν γίνεται να έχουν φαβορί και η συγκεκριμένη έχει όλα εκείνα τα στοιχεία, ώστε να εξελιχτεί σε μία παράσταση υψηλού θεάματος, που μπορείς να δεις αποκλειστικά την Δευτέρα το βράδυ (22:00) στο COSMOTE SPORT 1HD.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα