Κοντά στα παιδιά ο Ιντέγε (pics)

Κοντά στα παιδιά ο Ιντέγε (pics)

Gazzetta team
Κοντά στα παιδιά ο Ιντέγε (pics)

bet365

Έβγαλε φωτογραφίες, μοίρασε αυτόγραφα αλλά και έστειλε μήνυμα... ζωής ο Μπράουν Ιντέγε στα παιδιά που ονειρεύονται να γίνουν επαγγελματίες ποδοσφαιριστές. «Σκληρή δουλειά και μόρφωση για ν' ανοίξει το μυαλό» είπε ο φορ του Ολυμπιακού, δίνοντας το «παρών» σε εκδήλωση στο Μαρούσι.

Ο Νιγηριανός στράικερ βρέθηκε το Σάββατο στις εγκαταστάσεις Campeon Football Club στο Μαρούσι για το Coca Cola Cup 2016/17 και μιλώντας στα παιδιά, ανέφερε:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι ανάμεσά σας. Μου θυμίζει την περίοδο που άρχιζα κι εγώ να παίζω ποδόσφαιρο. Κι εγώ άρχισα παίζοντας με τους φίλους μου στην Αφρική και σε τουρνούα σαν κι αυτό. Θέλω να σας πω ότι είναι πολύ ωραίο αυτό που κάνετε. Να ξέρετε πως χρειάζεται πολλή και σκληρή δουλειά για να πετύχετε τα όνειρά σας. Δεν θα σας πω 100% σκληρή δουλειά αλλά 200%. Να είστε συγκεντρωμένοι στο στόχο σας και να πιστεύετε στους εαυτούς σας. Να ξέρετε πως τα ινδάλματά σας, ο Μέσι ο Κριστιάνο και τόσοι άλλοι σπουδαίοι παίκτες (σ.σ.: εκείνη τη στιγμή φώναξαν το όνομά του τα παιδιά δίνοντάς του να καταλάβει πως και ο ίδιος αποτελεί πρότυπο γι' αυτά) κάπως έτσι ξεκίνησαν.

Μπορεί εδώ ανάμεσά μας να βρίσκεται ένας νέος Μέσι ή ένας Κριστιάνο. Το εννοώ και δεν το λέω απλά για να σας ικανοποιήσω. Σημαντικό επίσης είναι, ταυτόχρονα με το ποδόσφαιρο, να μην παραμελείτε τα μαθήματά σας. Να πηγαίνετε στο σχολείο και να διαβάζετε. Για να γίνει κάποιος σπουδαίος παίκτης χρειάζεται ταλέντο και σκληρή προπόνηση αλλά ταυτόχρονα να ανοίξει και το μυαλό του και να μορφωθεί. Επίσης θέλω να σας πω πως πρέπει να πιστεύετε στον Θεό ή ό,τι πιστεύει ο καθένας ξεχωριστά. Τα όνειρά σας μπορούν να γίνουν πραγματικότητα αν έχετε και πίστη».

Μάλιστα, μιλώντας στην κάμερα της διοργάνωσης, τόνισε τη σημασία τέτοιων ευκαιριών που παίρνουν τα παιδιά μέσα από τουρνουά για να παίξουν ποδόσφαιρο δίχως να χρειάζεται να πληρώσουν. «Μπράβο στην Coca Cola γι' αυτό που κάνει. Μακάρι κι άλλες εταιρίες ν' ακολουθήσουν το παράδειγμά της και να βοηθήσουν τα παιδιά να παίξουν ποδόσφαιρο δωρέαν σ' αυτές τις δύσκολες περιόδους και χωρίς να χρειαστεί να εγκαταλείψουν το σχολείο και τα όνειρά τους», είπε μεταξύ άλλων.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα