Λέσκοτ: «Έφυγε ο Κετσπάγια, έφυγα κι εγώ»

Λέσκοτ: «Έφυγε ο Κετσπάγια, έφυγα κι εγώ»

Gazzetta team
Λέσκοτ: «Έφυγε ο Κετσπάγια, έφυγα κι εγώ»

bet365

Καθοριστικός παράγοντας της αποχώρησής του από την ΑΕΚ, ήταν και η απομάκρυνση του Τιμούρ Κετσπάγια από τον πάγκο, όπως είπε ο Τζόλεον Λέσκοτ για το σύντομο πέρασμά του από το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ο Άγγλος στόπερ μίλησε σε εκπομπή του SkySports και ανέφερε:

«Τραυματίστηκα και οι συνθήκες αλλάξαν, για να είμαι ειλικρινής. Όταν γύρισα μετά τον τραυματισμό ο Κετσπάγια είχε φύγει από τον σύλλογο και ήταν ένα περίεργο συναίσθημα για μένα. Ο Τιμούρ ήταν συμπαίκτης μου στη Γουλβς. Σίγουρα αυτός ήταν ένας βασικός παράγοντας που αποχώρησα από την ΑΕΚ».

Αναφορικά με τη συνέχιση της καριέρας του, είχε να πει: «Τον Ιανουάριο έχω δικαίωμα να πάω σε ομάδα. Προσπαθώ να μείνω σε καλή φυσική κατάσταση για να είμαι έτοιμος. Δεν μπορώ να πω αν υπάρχει ενδιαφέρον από κάποια ομάδα» ανέφερε σχετικά ο Άγγλος.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα