Έτοιμος και με... ντοπάρισμα ο Ατρόμητος για Παναθηναϊκό! (vid)

Νίκος Μαρούδας
Έτοιμος και με... ντοπάρισμα ο Ατρόμητος για Παναθηναϊκό! (vid)

bet365

Η προετοιμασία του Ατρόμητου ενόψει της αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό ολοκληρώθηκε, με αντιπροσωπεία των «Fentagin» να δίνουν το παρόν σε αυτή και να εμψυχώνουν τους ποδοσφαιριστές ζητώντας την υπέρβαση το απόγευμα της Κυριακής.

Με την καλύτερη ψυχολογία πάει ο Ατρόμητος στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό το απόγευμα της Κυριακής στο κεκλεισμένων των θυρών γήπεδο του Περιστερίου. Στην τελευταία προπόνηση, βρέθηκε στο προπονητικό κέντρο της ομάδας αντιπροσωπεία των «Fentagin» που ζήτησε την υπέρβαση κόντρα στους «πράσινους», τονίζοντας στους ποδοσφαιριστές πως είναι υπερήφανοι για όσα έχουν καταφέρει έως τώρα.

«Συγχαρητήρια για τις μεγάλες νίκες που κάνατε με ΠΑΟΚ και Λάρισα. Μας τρελάνατε και θέλουμε και αύριο να κάνετε την υπέρβαση. Μπορεί να μην είμαστε στο γήπεδο αλλά θα είμαστε κοντά σας με τον τρόπο μας.

Μας έχετε κάνει περήφανους και να συνεχίσετε το ίδιο δυνατά. Ξέρουμε ότι κάποιες ομάδες είναι του κατεστημένου, αλλά αύριο είναι η ευκαιρία να ανέβουμε επίπεδο όλοι. Και εμείς και εσείς.

Δεν μπορούμε να δούμε την ομάδα μας εδώ και επτά αγώνες, μία με τις διακοπές, μία με την τιμωρία που μας επιβλήθηκε τώρα, η οποία είναι άδικη τελείως. Θέλουμε αύριο να παίξετε για τον κόσμο του Περιστερίου, του Ατρομήτου έτσι ώστε να βρεθούμε στη δεύτερη θέση και να είμαστε δυνατοί και ενωμένοι.

Να ξέρετε ότι με τις επιτυχίες ανεβάζετε τον σύλλογο διαρκώς επίπεδο και όλος αυτός ο πόλεμος που γίνεται από τα Μέσα δείχνει ότι κάτι καλό έχει γίνει και θα συνεχίσει να γίνεται. Σας ευχαριστούμε πολύ, συνεχίστε έτσι», ήταν τα λόγια των οργανωμένων στους ποδοσφαιριστές.

Σε ό,τι αφορά τώρα την αποστολή, αυτή αποτελείται από 19 ποδοσφαιριστές. Ο Γιώργος Κορακάκης δεν αντιμετωπίζει κάποιο νέο πρόβλημα τραυματισμού και δεν μπορεί να υπολογίζει στους Βασιλείου και Ντιγκινί, οι οποίοι μαζί με τους Γροντή, Θεοδωράκη, Νάτσο και Γκουγκούδη που έμειναν επίσης εκτός, θα προπονηθούν την Κυριακή με τον γυμναστή Δημήτρη Μπογατσιώτη.

Ο Έλληνας τεχνικός, αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του με το γνωστό πλέον 4-2-3-1. Ο Γκορμπούνοφ θα είναι κάτω από τα δοκάρια, οι Λαζαρίδης, Φυτανίδης στα στόπερ, ο Μπίτολο κρατάει την θέση του στα αριστερά της άμυνας, με τον Κοντοέ να έχει το προβάδισμα για τα δεξιά, αλλά και τον Κιβρακίδη να διεκδικεί επίσης την θέση. Αμυντικοί μέσοι θα είναι ο Μπάγκα με τον Ζησόπουλο, δεκάρι ο Τόνσο, στα δεξιά ο Ούμπιδες, στα αριστερά ο Λημνιός (υπάρχει η σκέψη και για τον Μπρίτο), ενώ στην κορυφή της επίθεσης θα βρεθεί ο φορμαρισμένος Λε Ταλέκ.

Η αποστολή: Γκορμπούνοφ, Ν. Παπαδόπουλος, Κειτά, Μπίτολο, Ούμπιντες, Στόιτσεφ, Δ. Παπαδόπουλος, Λημνιός, Κιβρακίδης, Φυτανίδης, ΛεΤαλέκ, Ζησόπουλος, Κατράνης, Μπρίτο, Λαζαρίδης, Μπάγκα, Κοντοές, Μπαστακός, Τόνσο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα