Γουίλιαν: «Συγγνώμη, δεν με απασχολεί, πάω στην Τσέλσι»!

Κώστας Ζάλιαρης
Γουίλιαν: «Συγγνώμη, δεν με απασχολεί, πάω στην Τσέλσι»!

bet365

Με το... στυλό στο χέρι ήταν ο Γουίλιαν, όταν τον πήρε τηλέφωνο η Τσέλσι το 2013. Ο Βραζιλιάνος που έχει αναδειχθεί σε έναν εκ των πολυτιμότερων παικτών των «μπλε» μίλησε για τον τρόπο που άφησε την Τότεναμ στα... κρύα του λουτρού!

Πριν από μια τριετία, ο Γουίλιαν ήταν έτοιμος να γίνει μέλος των «σπιρουνιών» με τη μεταγραφή του από την Ανζί να κοστίζει περί τα 34 εκατ.ευρώ.

Λίγο προτού υπογράψει το συμβόλαιό του, επικοινώνησε μαζί του η Τσέλσι και αμέσως ο Βραζιλιάνος άσος σκέφτηκε ότι έπρεπε να εκπληρώσει τ' όνειρό του και να παίξει για τους «μπλε».

«Τους είπα ότι ήθελα να πάω στην Τσέλσι και δεν με ένοιαζε εκείνη τη στιγμή τι θα γινόταν. Ζήτησα συγγνώμη, αλλά είχα όνειρο να παίξω στην Τσέλσι και αυτό ήθελα να κάνω. Δεν θα το άφηνα. Ήταν η καλύτερη στιγμή της καριέρας μου εκείνη που είχαμε την επικοινωνία και δρομολογήθηκε η κατάσταση για να υπογράψω στην ομάδα μου» είπε ο εκ των σκόρερ του συλλόγου στο πρόσφατο 3-1 επί της Μάντσεστερ Σίτι.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα