Πιόλι: «Ο Σιμεόνε; Θα μείνω εγώ εδώ»

Gazzetta team
Πιόλι: «Ο Σιμεόνε; Θα μείνω εγώ εδώ»

bet365

Ο τεχνικός της Ιντερ σχολίασε τις φήμες για τον Τσόλο Σιμεόνε στην Ιντερ και μίλησε για τον Γκαμπιγκόλ, τον οποίο θα διαχειριστεί όπως τον Φελίπε Αντερσον.

«Θέλουμε να επιστρέψουμε μετά την εμφάνιση της Παρασκευής και να νικήσουμε. Δεν έχω κοουτσάρει παιχνίδι χειρότερα στην καριέρα μου, όμως συνέβη κόντρα στην Νάπολι και δεν μου άρεσε. Για να γίνουμε πιο ανταγωνιστικοί πρέπει να αλλάξουμε εντελώς κάποια πράγματα. Εχουμε μετανιώσει που αποκλειστήκαμε αφού παίξαμε καλά στο πρώτο μέρος στο Ισραήλ. Ελπίζουμε να κλείσουμε με νίκη. Ο Σιμεόνε; Πιστεύω ότι η πραγματικότητα είναι ότι εγώ είμαι ο προπονητής της Ιντερ και εκείνος της Ατλέτικο. Και οι δύο πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι στη δουλειά μας.

Εχω τη στήριξη του κλαμπ και την επιθυμία να φέρω την Ιντερ εκεί που της αξίζει. Ο Σιμεόνε εξέφρασε μια επιθυμία του, όμως η δική μου είναι να μείνω εδώ όσο το δυνατόν περισσότερο και έχω πιθανότητες να τα πάω καλά. Εχω βρει μια ομάδα που ψάχνει ισορροπία. Εχουμε δύσκολο πρόγραμμα αλλά θέλουμε να επιστρέψουμε στις νίκες» είπε ο Πιόλι, που αναφέρθηκε και στον Γκαμπιγκόλ.

«Ο Γκαμπιγκόλ; Είναι κάποιος που δουλεύει καλά και ακόμα μαθαίνει το ιταλικό ποδόσφαιρο. Εχω πολλούς παίκτες και αυτή τη στιγμή επιλέγω αυτούς που μου δίνουν τη μεγαλύτερη αξιοπιστία. Ο Φελίπε Αντερσον είχε τα ίδια προβλήματα την πρώτη χρονιά αλλά ωρίμασε σαν παίκτης και έγινε αυτός που είναι σήμερα. Το ίδιο θα γίνει και με τον Γκαμπιγκόλ, τον περιμένουμε».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα