Μίντλεσμπρο - Χαλ 1-0

Gazzetta team
Μίντλεσμπρο - Χαλ 1-0

bet365

Η εξαιρετική παράδοση της Μίντλεσμπρο απέναντι στη Χαλ συνεχίστηκε, οι γηπεδούχοι επικράτησαν 1-0 και πήρα σημαντική βαθμολογική ανάσα.

H Mίντλεσμπρο είχε σύμμαχο την παράδοση κόντρα στη Χαλ και... φρόντισε να μη τη χαλάσει. Εννέα ματς αήττητη απέναντι στις Τίγρεις, οκτώ νίκες, με το πιο πρόσφατο διπλό να... χάνεται στο 1986! Η Μπόρο επικράτησε 1-0 και βγήκε από την επικίνδυνη ζώνη. Κακό παιχνίδι στο πρώτο 45λεπτο, με τους γηπεδούχους να έχουν τον έλεγχο, αλλά ελάχιστες φάσεις μπροστά από την αντίπαλη εστία. Ο Νεγρέδο είχε δυο καλές ευκαιρίες στο 7ο λεπτό, αλλά και στο 38', ωστόσο δεν κατάφερε να σκοράρει. Η Μίντλεσμπρο ανέβασε την απόδοσή της στην επανάληψη και στο 60' ο Γκαστόν Ραμίρες διαμόρφωσε το 1-0. Ομως το τρίποντο έμεινε ήρθε χάρη στις επεμβάσεις του Βαλδές, στο 85' στην κεφαλιά του Σνόντγκρας, αλλά και στο σουτ του Ντιομαντέ στις καθυστερήσεις.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα