Προέχουν οι λύσεις στα ανοιχτά ερυθρόλευκα... μέτωπα

Προέχουν οι λύσεις στα ανοιχτά ερυθρόλευκα... μέτωπα

Δημήτρης Τομαράς
Προέχουν οι λύσεις στα ανοιχτά ερυθρόλευκα... μέτωπα

bet365

Ο Ολυμπιακός έχει τον Γενάρη να επιλύσει αρκετά θέματα ως προς το ρόστερ του, προτού κοιτάξει την όποια ενίσχυσή του σε άμυνα και επίθεση. Το Gazzetta.gr αναλύει.

Όπως έχουμε γράψει και τονίσει ξανά υπάρχουν τουλάχιστον επτά παίκτες των Πειραιωτών στην κόψη του ξυραφιού. Εξ αυτών οι Τσιμίκας, Ζντιέλαρ και Βούρος προορίζονται για δανεικοί στο εξωτερικό.

Οι Μανιάτης και Σιόβας στην παρούσα φάση εκτιμάται πως είναι δύσκολο να φέρουν πρόταση αγοράς που να ικανοποιούσε τον Ολυμπιακό. Η πλέον πιθανή εκδοχή είναι να βρεθεί σύλλογος στην Ευρώπη που να καλύψει τις 900.000 ευρώ του Μανιάτη και τις 700.000 ευρώ του Σιόβα. Εκτός και εάν κάνουν... μειώσεις ως προς τις απαιτήσεις τους.

Η ΛΥΣΗ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΥ ΤΟΥ ΠΑΣΙΕΝΣΙΑ

Είναι δεδομένο πως ο Γκονσάλο Πασιένσια δεν θα συνεχίζει στο Λιμάνι. Απομένουν πια τα τυπικά. Να τερματιστεί πρόωρα ο δανεισμός του από την Πόρτο και να λυθεί το συμβόλαιό του με την ομάδα του Ολυμπιακού. Ο νεαρός φορ λόγω της ιδιαιτερότητας της κατάστασής του και του προβλήματος υγείας του δεν λογίζεται το ίδιο με τους άλλους.

ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΣΟΡΙ ΚΑΙ ΜΑΡΙΝ...

Το έχουμε επισημάνει και στο παρελθόν. Όσο συνεχίζουν οι Τσόρι και Μάριν να μην υπολογίζονται από τον Μπέντο για μεγάλα ματς σε Ελλάδα και Ευρώπη ή και γενικότερα, θα πρέπει να βρεθεί μία λύση ενόψει Γενάρη. Τα συμβόλαιά τους δεν τα λες κα μικρά. Να φύγουν και οι δύο στην χειμερινή περίοδο είναι δύσκολο. Να... χαιρετήσει ένας εξ αυτών είναι όμως μία πιθανότητα. Υπάρχει ακόμα κάποιος χρόνος. Μπορεί στην... τελική αμφότεροι να το γυρίσουν το... χαρτί υπέρ τους.

Ο ΜΠΕΝΤΟ ΔΕΝ... ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΓΙΑ ΠΡΟΣΘΗΚΕΣ ΑΛΛΑ ΕΑΝ...

Αυτήν την στιγμή ο Μπεντο δεν... καίγεται για καμία προσθήκη. Θέλει απλώς να μειωθεί το ρόστερ και τίποτα περισσότερο. Ωστόσο υπάρχουν δύο βασικοί παράμετροι: πρώτον η περαιτέρω ετοιμότητα του Ντε Λα Μπέγια και εάν τελικώς ξεπέρασε πλήρως τα προβλήματά του και την ευπάθειά του στα πόδια του. Δεύτερον: το... σενάριο ή η πιθανότητα να φύγει κάποιος από τα βαριά... χαρτιά της ομάδας. Άλλωστε παίκτες της πρώτης γραμμής όπως οι Φορτούνης, Μιλιβόγεβιτς, Ιντέγε και ακόμα και οι Καρντόσο, Ομάρ και Πάρντο παραμένουν γερά στην μεταγραφική επικαιρότητα. Επειδή ο Ολυμπιακός πουλάει όμως πολύ ακριβά θα πρέπει να κρατήσουμε και τις όποιες σχετικές επιφυλάξεις.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα