Υποδοχή (Νο 2) και στο ξενοδοχείο!

Υποδοχή (Νο 2) και στο ξενοδοχείο!

Gazzetta team
Υποδοχή (Νο 2) και στο ξενοδοχείο!

bet365

Μεγάλη ήταν η νύχτα της Κυριακής για τους παίκτες του ΠΑΟΚ. Υποδοχή στο αεροδρόμιο, υποδοχή Νο 2 και από κόσμο στο Μακεδονία Παλλάς...

Εκτός από την υποδοχή στο αεροδρόμιο Μακεδονία γύρω στη 1 τα ξημερώματα της Δευτέρας, ακολούθησε ένας νέος γύρος, με υποδοχή από περίπου 30 οπαδούς του ΠΑΟΚ και στον περιβάλλοντα χώρο του ξενοδοχείου Μακεδονία Παλλάς, όπου κατευθύνθηκε το λεωφορείο της αποστολής. Τα πράγματα πήγαν να ξεφύγουν για κάποια λεπτά (σύμφωνα με πληροφορίες οι οπαδοί κρατούσαν αυγά και γιαούρτια) αλλά η κατάσταση ηρέμησε σχετικά γρήγορα, με τους οπαδούς να σέβονται το χώρο και την ιδιοκτησία του ξενοδοχείου.

Ο Ιβάν Σαββίδης, που υποδέχθηκε τους ποδοσφαιριστές εντός του ξενοδοχείου, ενημερώθηκε για το περιστατικό και έδειξε ενδιαφέρον για τα μέλη της αποστολής.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα