Τρελό σενάριο για Ιβάνοβιτς και Τούρκους, Ίντερ και Ολυμπιακό!

Gazzetta team
Τρελό σενάριο για Ιβάνοβιτς και Τούρκους, Ίντερ και Ολυμπιακό!

bet365

Ιστορίες μεταγραφικής... τρέλας από την Τουρκία που εμπλέκουν ομάδες της χώρας, την Ίντερ αλλά και τον Ολυμπιακό με τον Ιβάνοβιτς!

Ένα πολύ ακραίο και τραβηγμένο μεταγραφικό σενάριο (σ.σ. ως προς την Ελλάδα πάντα) βλέπει το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες ημέρες στην Τουρκία. Όπως αναφέρουν media όπως το Fotospor ο διεθνής Σέρβος στόπερ της Τσέλσι Μπράνισλαβ Ιβάνοβιτς έχει προταθεί ως ελεύθερος από το ερχόμενο καλοκαίρι σε όλες τις μεγάλες ομάδες της γειτονικής μας χώρας (σ.σ. Φενέρ, Γαλατά και Μπεσίκτας), στην Ίντερ, αλλά και στον Ολυμπιακό! Υπάρχουν δε σενάρια ακόμα και για την Μίλαν.

Πρόκειται για έναν παίκτη στα 32 του χρόνια με 10 παρουσίες φέτος στο Νησί και φυσικά πολύ υψηλό κασέ και ιδιαίτερα μεγάλη αξία ακόμα στην αγορά. Οι Τούρκοι το προχωρούν και με ποσά και ενώ όσον αφορά στον Ολυμπιακό κάνουν λόγο για διάθεση των ερυθρόλευκων να προσφέρουν 2 εκ. το χρόνο στον Σέρβο άσο για τετραετές (!) συμβόλαιο. Οι Τούρκοι βέβαια σε πολλές περιπτώσεις γράφουν πολύ τραβηγμένα και ακραία σενάρια ενώ ένας παίκτης σαν τον Ιβάνοβιτς πρώτο μέλημα θα έχει την Αγγλία ή ένα άλλο μεγάλο πρωτάθλημα και όχι κάτι άλλο...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα