Μπρκιτς: «Από τα χειρότερα επιθετικά μας παιχνίδια»

Gazzetta team
Μπρκιτς: «Από τα χειρότερα επιθετικά μας παιχνίδια»

bet365

Αφού αρχικά δεν κρύφτηκε πίσω από το δάκτυλό του και επισήμανε πως το λάθος του έκρινε το ντέρμπι, στην συνέχεια ο Ζέλικο Μπρκιτς τόνισε πως σήμερα ο ΠΑΟΚ έκανε ένα από τα χειρότερα παιχνίδια του στο επιθετικό κομμάτι.

Ο Σέρβος τερματοφύλακας που με το λάθος του στο σουτ του Λουντ ουσιαστικά έκρινε το ντέρμπι της Λεωφόρου μιλώντας στην κάμερα της NOVA ανέφερε σχετικά: «Είναι δύσκολο να πούμε αν είναι ένα από τα χειρότερά μας παιχνίδια στο επιθετικό κομμάτι. Ο Παναθηναϊκός αμύνθηκε πολύ καλά στο μισό του γήπεδο και δεν μας έδωσε το δικαίωμα να βγούμε μπροστά».

Για την φάση του γκολ: «Ο παίκτης του Παναθηναϊκού έκανε ένα καλό σουτ, σούταρε δυνατά και εγώ εκεί που ήμουν δεν μπορούσα να δω καλά».

Για το αν αυτή η φάση έκρινε το ματς: «Από την στιγμή που το τελικό αποτέλεσμα είναι 1-0, αυτή η φάση είναι που έκρινε το ματς. Σε ένα ολόκληρο ματς πολλά μπορούν να συμβούν αλλά από την στιγμή που το σκορ ήταν αυτό ναι η συγκεκριμένη φάση το έκρινε».

Για την συνέχεια και το τι πρέπει να αλλάξει: «Σε τέτοιες περιπτώσεις μια νίκη σε ένα μεγάλο παιχνίδι μπορεί να ανατρέψει την κατάσταση. Εμείς είχαμε την ευκαιρία να το κάνουμε σήμερα, δεν το καταφέραμε, αλλά συνεχίζουμε την προσπάθεια».

Για τον αγώνα με την Λίμπερετς για το Europa League: «Την Πέμπτη είναι μια μεγάλη ευκαιρία για εμάς. Έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι και μπορούμε να προχωρήσουμε στην Ευρώπη και για εμάς και για τον κόσμο μας».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα