Μπέντο: «Τέλειο α' μέρος, μπορούμε και καλύτερα»! (vid)

Δημήτρης Τομαράς
Μπέντο: «Τέλειο α' μέρος, μπορούμε και καλύτερα»! (vid)

bet365

Ο Πάουλο Μπέντο έκανε λόγο για ένα τέλειο α' μέρος που παρότι δεν είχε γκολ για τον Ολυμπιακό ήταν καλύτερο από το β' ημίχρονο.

Ο Πορτογάλος είπε στην συνέντευξη Τύπου για:

Το ότι ο Ολυμπιακός έβγαλε ενέργεια και διάθεση και το τι άλλαξε μετά την Κέρκυρα: Πιστεύω ότι είναι χάσιμο χρόνου να δούμε την Κέρκυρα και το προηγούμενο ματς διότι είχαμε μία απάντηση αγωνιστικά μετά με τον αγώνα με τον ΑΟ Χανίων. Στο α' μέρος ήμασταν πολύ καλοί παρότι δεν βάλαμε γκολ. Είχαμε ενέργεια. Και στο β' μέρος βάλαμε 4 γκολ που πήγαμε καλά. Παρόλα αυτά θεωρούμε πως θα μπορούσαμε να είχαμε πάει πιο καλά στο 2ο μέρος μετά το τέλειο πρώτο ημίχρονο. Το α' μέρος ήταν πιο καλό από το β' ημίχρονο. Ακόμα και έτσι είμαστε πολύ ευχαριστημένοι και ήταν μία δίκαιη νίκη. Μπορούσαμε και καλύτερα όμως.
Τον Ντε Λα Μπέγια: Ο Ντε Λα Μπέγια έλλειπε καιρό από την δράση. Πριν το ματς Κυπέλλου είχε να παίξει καιρό. Από την ΑΕΚ. Δοκιμάστηκε την Πέμπτη. Μας έδωσε μία άριστη απάντηση. Έπαιξε ξανά σήμερα και σε σχέση με το διάστημα της απουσίας του που ήταν μεγάλο, είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από την απόδοσή του.
Τις αλλαγές και το γιατί δεν μπήκε ο Βιάνα και την απουσία Μποτία με ΑΠΟΕΛ: Καταρχήν οι αλλαγές έγιναν για το σημερινό ματς. Οι αλλαγές γίνονται με τα ίδια κριτήρια και το σκεπτικό είτε κερδίζουμε είτε χάνουμε. Με τον Βιάνα είμαστε πολύ ευχαριστημένοι και ας μην έπαιξε. Όπως πολύ ευχαριστημένοι ήμασταν και με τον Ρέτσο. Έχουμε καιρό μέχρι την Πέμπτη να αποφασίσουμε για το ποιος θα καλύψει το κενό του Μποτία.
On camera είπε ο Μπέντο: «Συνεχίζουμε να παίζουμε με την ίδια δυναμική, όπως και στο ματς κυπέλλου την Πέμπτη. Και στο πρώτο ημίχρονο είχαμε ευκαιρίες ν' ανοίξουμε το σκορ. Στο δεύτερο συνεχίσαμε να διατηρούμε τον απόλυτο έλεγχο, μετουσιώσαμε σε γκολ τις ευκαιρίες μας, ενώ στο ίδιο διάστημα δεν απειληθήκαμε καθόλου. Κάπως έτσι πετύχαμε 4 τέρματα. Είμαστε ευχαριστημένοι και ικανοποιημένοι από την απόδοσή μας και θέλουμε να παίζουμε πάντα με την ίδια ενέργεια».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα