Όλοι στη διάθεση του Ουζουνίδη

Νίκος Μαρούδας
Όλοι στη διάθεση του Ουζουνίδη

bet365

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης, ανακοίνωσε την πρώτη του αποστολή ως προπονητής του Παναθηναϊκού για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ και σε αυτή βρίσκονται όλοι οι διαθέσιμοι ποδοσφαιριστές...

Χωρίς κάποια έκπληξη ή κάποιο απρόοπτο της τελευταίας στιγμής, θα παραταχθεί απέναντι στον ΠΑΟΚ ο Παναθηναϊκός. Ο Μαρίνος Ουζουνίδης, στην πρώτη του αποστολή δεν μας επιφύλασσε κάποια έκπληξη, παίρνοντας τους Στιλ και Ιμπάρμπο που είχαν κοπεί από το παιχνίδι με τον Πανιώνιο και αφήνοντας εκτός τους νεαρούς σε ηλικία.

Το πρόγραμμα της προπόνησης, περιλάμβανε ζέσταμα, τακτική και παιχνίδι 11 εναντίον 11, ενώ οι Λεντέσμα, Σάμπα και Ευαγγέλου γυμνάστηκαν ατομικά.

Μετά το τέλος της προπόνησης ανακοινώθηκε και η 24μελής αποστολή για τον αυριανό αγώνα στην οποία περιλήφθηκαν οι: Κοτσόλης, Στιλ, Βλαχοδήμος Ο., Κουτρουμπής, Χουχούμης, Μαρινάκης, Μέστο, Μολέντο, Τελάντερ, Κουλιμπαλί, Χουλτ, Ιβανόφ, Γουακάσο, Ρέις, Λουντ, Ζέκα, Μπουμάλ, Βλαχοδήμος Π., Βιγιαφάνιες, Εμποκού, Λέτο, Ιμπάρμπο, Ρινάλντι και Μπεργκ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα