Αγωνιστικά κριτήρια για Μάριν, δεν έχει συνέλθει ο Τσόρι

Δημήτρης Τομαράς
Αγωνιστικά κριτήρια για Μάριν, δεν έχει συνέλθει ο Τσόρι

bet365

Ο Πάουλο Μπέντο συνεχίζει να μην... ξετρελαίνεται με τις αγωνιστικές επιδόσεις του Μάρκο Μάριν ενώ ο Τσόρι Ντομίνγκες δεν έχει επανέλθει ακόμα στα... καλά του.

Ο Μάριν δεν ικανοποίησε ιδιαίτερα στο ματς με τον ΑΟ Χανίων και ο Μπέντο τον έθεσε ξανά εκτός στο πρωτάθλημα. Ο Πορτογάλος δεν έχει πειστεί πως ο Γερμανός αξίζει να επανέλθει σε αποστολή του Ολυμπιακού στο πρωτάθλημα.

Όσο για τον Τσόρι συνεχίζει να φαίνεται επηρεασμένος απ' όλα όσα έγιναν με την διάρρηξη στο σπίτι του. Δείχνει να θέλει τον χρόνο του ενώ θα πρέπει να υπενθυμιστεί πως για το ματς του Κυπέλλου την περασμένη Πέμπτη ο ίδιος είχε ζητήσει να μείνει εκτός.

Για τον Αργεντίνο βέβαια δεν είναι μόνο αυτό το πρόβλημα. Έχουμε αναλύσει όλα τα δεδομένα διεξοδικά. Ανεξάρτητα απ' αυτό πάντως εφόσον οι Μάριν και Τσόρι εξακολουθούν να μην είναι στα πλάνα του Ίβηρα στο πρωτάθλημα και γενικά σε μεγάλα ματς θα πρέπει να ξεκαθαριστεί το τι μέλλει γενέσθαι τον Γενάρη. Και οι δύο να φύγουν είναι πολύ δύσκολο. Να αποχωρήσει ένας εκ των δύο όμως μπορεί...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα