Έγινε και… προπόνηση στην Τούμπα (vid)

Gazzetta team
Έγινε και… προπόνηση στην Τούμπα (vid)

bet365

Εκτός από την «επίσκεψη» των οπαδών του ΠΑΟΚ, στην Τούμπα υπήρξε και προπόνηση για την ομάδα του Βλάνταν Ίβιτς, που αναχώρησε από τη Θεσσαλονίκη με προορισμό την Αθήνα.

Η «επίσκεψη» των οπαδών στην προπόνηση του Σαββάτου μονοπώλησε το ενδιαφέρον, αλλά υπήρχε και προπόνηση για τους παίκτες τους Βλάνταν Ίβιτς.

Όπως ενημέρωσε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, «το πρόγραμμα μετά το καθιερωμένο ζέσταμα περιελάμβανε δουλειά στην τακτική με έμφαση στο transition, τα τελειώματα, ενώ ιδιαίτερο βάρος έπεσε στην εκμετάλλευση αλλά και την αντιμετώπιση κόρνερ και φάουλ».

Όσοι ποδοσφαιριστές έμειναν εκτός αποστολής προπονήθηκαν στις 10:00 το πρωί.

Ο Φακούντο Περέιρα ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα αποφόρτισης και αποθεραπείας, ενώ ο Παναγιώτης Γλύκος ανέβασε ρυθμούς με ατομικό πρόγραμμα αυξημένης επιβάρυνσης.

Να θυμίσουμε πως ο Σέρβος τεχνικός έχει πάρει στην αποστολή, που ήδη αναχώρησε για την Αθήνα, 21 ποδοσφαιριστές, οι οποίοι είναι οι: Μπρκιτς , Βελλίδης, Λέοβατς, Μάτος, Κίτσιου, Κρέσπο, Πούγγουρας, Βαρέλα, Μαλεζάς, Χαρίσης, Τσίμιροτ , Κάνιας, Σάχοφ, Μπίσεσβαρ , Πέλκας, Μυστακίδης, Τιάμ, Αθανασιάδης, Κουλούρης, Κάμπος, Ροντρίγκες.

Πάντως στο βίντεο, που ανέβασε η ΠΑΕ στο Youtube, δεν υπάρχουν πλάνα από την «επίσκεψη» των οπαδών στην Τούμπα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα