Ρήτρα επιστροφής 250.000 για Ρισβάνη στον Παναθηναϊκό
Ο Μαρίνος Ουζουνίδης ανέλαβε την τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού και όπως είναι λογικό στην επιφάνεια βγήκαν μεταγραφικά σενάρια για ποδοσφαιριστές που έχουν συνεργαστεί στο παρελθόν με τον 48χρονο τεχνικό.
Ένας από αυτούς είναι και ο Σπύρος Ρισβάνης ο οποίος συνεργάστηκε με τον Εβρίτη τεχνικό στον Πανιώνιο με την βελτίωσή του να είναι ξεκάθαρη. Όπως αναφέρει η εφημερίδα Goal όταν ο Παναθηναϊκός έδωσε τον Ρισβάνη στον Πανιώνιο έβαλε δύο όρους. Εκτός από το δικαίωμα της ισοφάρισης την προσφορά άλλης ομάδας για τον παίκτη, είχε βάλει και ρήτρα επιστροφής που φτάνει τις 250.000.
Για τον Ρισβάνη ενδιαφέρον έχει δείξει ο Ολυμπιακός
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
