Ουζουνίδης: «Πιστεύω σε εσάς, να βγάλουμε εγωισμό»!

Ουζουνίδης: «Πιστεύω σε εσάς, να βγάλουμε εγωισμό»!

Νίκος Αθανασίου
Ουζουνίδης: «Πιστεύω σε εσάς, να βγάλουμε εγωισμό»!

bet365

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης προσπάθησε να αλλάξει την ψυχολογία των παικτών του Παναθηναϊκού με το... καλημέρα. Εξέφρασε την πίστη του στις ικανότητες τους, ζήτησε απαντήσεις μέσα στο γήπεδο και τέλος στις συνεχείς διαμαρτυρίες προς τους διαιτητές!

Η πρώτη προπόνηση του Μαρίνου Ουζουνίδη στο «Γεώργιος Καλαφάτης» ήταν επεισοδιακή μετά την... επίσκεψη των οπαδών, ωστόσο, το «τριφύλλι» έχει την Κυριακή ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ και τόσο αγωνιστικά όσο και ψυχολογικά οι «πράσινοι» βρίσκονται σε πολύ κακή κατάσταση.

Ο έμπειρος τεχνικός προσπάθησε με το... καλημέρα να βελτιώσει την ψυχολογία των παικτών του αλλά και να βάλει κάποιους από τους κανόνες του. «Θέλω να ξέρετε ότι πιστεύω πολύ σε εσάς και είμαι σίγουρος πως θα βελτιώσουμε κάποια πράγματα μαζί, κάνοντας μια νέα αρχή. Αυτό που έγινε με τους οπαδούς συμβαίνει συχνά στην Ελλάδα και το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να δώσουμε απαντήσεις στο γήπεδο.

Να βγάλετε ποδοσφαιρικό εγωισμό από εδώ και πέρα, αρχής γενομένης από το ματς με τον ΠΑΟΚ. Θέλω στο γήπεδο να είμαστε ομάδα και να τελειώσουν οι διαμαρτυρίες προς τους διαιτητές. Εμείς να κοιτάμε το παιχνίδι μας» είπε μεταξύ άλλων ο Ουζουνίδης...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα