Από την ΑΕΛ, γκολ στην Μπάρτσα (vid)

Από την ΑΕΛ, γκολ στην Μπάρτσα (vid)

Gazzetta team
Από την ΑΕΛ, γκολ στην Μπάρτσα (vid)

bet365

Ο Ναβάρο που κατηγόρησε τον Πλεξίδα πως με δική του εντολή δεν έπαιζε και έφυγε με μόλις 23 λεπτά συμμετοχής, σκόραρε εναντίον των «μπλαουγκράνα»

Στο 1-1 με την Χέρκλουλες έμεινε χθες η Μπαρτσελόνα και έτσι απέκτησε ενδιαφέρον η ρεβάνς. Ομως αλλού είναι το «ζουμί». Για τους γηπεδούχους σκόραρε ο Νταβίδ Μάινθ ή αλλιώς Ναβάρο, ο οποίος πριν από δύο χρόνια ήρθε στην χώρα μας για την ΑΕΛ αλλά την... έκανε «νύχτα». Ο 31χρονος πλέον επιθετικός έφυγε από τους «βυσσινί» έχοντας παίξει μόνο 23 λεπτά σε ένα παιχνίδι Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό Βόλου, ενώ με την επιστροφή του στην χώρα του, εξαπέλυσε τότε «επίθεση» στον Βαγγέλη Πλεξίδα. « Δεν έπαιζα επειδή ο πρόεδρος έδωσε την εντολή ότι εγώ και τέσσερις άλλοι παίκτες δεν δεν θα έπρεπε να παίζουμε ούτε λεπτό», είχε πει χαρακτηριστικά.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα