«Ο Τζαβέλλας ήταν το πρόβλημα. Κανείς άλλος…»

«Ο Τζαβέλλας ήταν το πρόβλημα. Κανείς άλλος…»

Σταύρος Σουντουλίδης
«Ο Τζαβέλλας ήταν το πρόβλημα. Κανείς άλλος…»

bet365

Ο Βλάνταν Ίβιτς επανήλθε στο «καυτό» θέμα του Γιώργου Τζαβέλλα και με πιο καθαρό μυαλό τοποθετήθηκε για όλα ειπώθηκαν το βράδυ της Δευτέρας, μετά το τέλος του αγώνα με τον Ατρόμητο.

Ο Σέρβος προπονητής πήρε πολλές… πάσες, μετά το τέλος του αγώνα στα Τρίκαλα, για να «μαζέψει» το θέμα Τζαβέλλα, όμως επέμεινε σταθερός στις θέσεις και στα όσα είπε το βράδυ της Δευτέρας γύρω από το συγκεκριμένο θέμα.

Αν και δεν το είπε, έδειξε να έχει την (υπο)στήριξη του Ιβάν Σαββίδη (ο οποίος είναι από την Πέμπτη στη Θεσσαλονίκη) για το ζήτημα Τζαβέλλα λέγοντας στην συνέντευξη Τύπου «τα πράγματα θα γίνουν έτσι όπως θέλω εγώ»! Όσο για το αν το κάλυψαν όσα άκουσε από τον Ιβάν Σαββίδη, ο Σέρβος τεχνικός απάντησε ορθά κοφτά: «Ναι, βεβαίως».

Συνεχίζοντας ο Βλάνταν Ίβιτς και αναφερόμενος πάντα στο θέμα Τζαβέλλα πρόσθεσε:

«Μπορεί να επηρεάστηκα εκείνη τη στιγμή. Όταν βλέπω τα γκολ που δεχτήκαμε και ακούω αυτά που άκουσα, γιατί είχε μιλήσει με τον πιο στενό μου συνεργάτη δύο μέρες πριν. Δε μου το έχει πει εμένα. Για ποιο λόγο υπάρχουν τέτοιες αντιδράσεις; Πριν από ενάμιση μήνα υπέγραψε συμβόλαιο ανανέωσης στον ΠΑΟΚ ο Τζαβέλλας. Ποιος το πρότεινε; Ο Λούμπος Μίχελ και εγώ.

Όσον αφορά εμένα προς τους παίκτες, τους βλέπω όλους ίδιο και διαλέγω ποιος θα παίξει.

Εγώ είπα μετά το ματς με τον Ατρόμητο, κάποιοι παίκτες, μπορεί να ήταν ένας, μπορεί και πολλοί. Εννοούσα τον έναν. Από την πλευρά μου δεν υπάρχει σκέψη ότι υπάρχουν και άλλοι παίκτες που να έχουν σχέση με αυτό».

«Κάποια πράγματα με προβλημάτισαν τις τελευταίες είκοσι μέρες. Αυτά που ανέφερα, τα είπα γιατί έμαθα κάποια πράγματα αμέσως μετά το παιχνίδι με τον Ατρόμητο, τότε το αποφάσισα. Ξαναείδα όλες τις φάσεις και όταν ένας παίκτης που είναι αρχηγός πριν δύο μέρες της ομάδας, πιστεύει ότι δε μπορούμε να κερδίσουμε τη Φιορεντίνα, τότε εγώ δεν μπορώ να το δεχτώ. Μου το είπαν τρία – τέσσερα άτομα, όχι ένας. Θα γίνει όπως θέλω εγώ και θα καθαρίσω κάποια πράγματα και θα έχουμε αυτούς που πιστεύουν. Πίσω από τον συγκεκριμένο σύλλογο υπάρχει αρκετός κόσμος που στηρίζει την ομάδα, δεν μπορεί κανένας να μην πιστεύει στη νίκη της ομάδας, ανεξάρτητα με ποιον θα παίξει».

Για το αν έχει αλλάξει κάτι στα αποδυτήρια μετά από όσα έγιναν τη Δευτέρα:

«Όλα αυτά που είπα σε εσάς, τα είπα και στα αποδυτήρια μπροστά σε όλους. Όλοι έχουν ενημερωθεί και ξέρουν ότι όσον αφορά τις δηλώσεις που έκανα, έγιναν για έναν παίκτη. Δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα στα αποδυτήρια με αυτό».

Για το αν έχει αλλάξει άποψη για το γεγονός ότι έκανε δημόσια αυτές τις δηλώσεις:

«Είμαι άνθρωπος που δεν κρύβεται. Μπορώ να τους βλέπω όλους στα μάτια. Εγώ είμαι εδώ και δεν είμαι εδώ για να είμαι όπως θέλουν οι άλλοι. Θα είμαι όπως θέλω εγώ. Εγώ δίνω στον πρόεδρο απαντήσεις για την ομάδα. Δε μπορεί κανένας άλλος να προσπαθήσει να χαλάσει το κλίμα στην ομάδα. Όταν μαθαίνω αυτά που έμαθα, αυτός μαζί μου, έχει τελειώσει».

Για το ντέρμπι που ακολουθεί με τον Παναθηναϊκό:

«Έχουμε τρεις μέρες να προετοιμάσουμε αυτό το παιχνίδι. Έχουμε δείξει στο παρελθόν ότι στα δυνατά παιχνίδια η ομάδα παίζει καλά. Είναι ένα ντέρμπι που και οι δύο ομάδες θέλουν τη νίκη και πιστεύω ότι θα κερδίσει αυτός που είναι καλύτερος στον αγωνιστικό χώρο».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα