Παραμένουν τα δεδομένα... εμπόδια για Ζέφερσον και Μεντί

Παραμένουν τα δεδομένα... εμπόδια για Ζέφερσον και Μεντί

Δημήτρης Τομαράς
Παραμένουν τα δεδομένα... εμπόδια για Ζέφερσον και Μεντί

bet365

Ο Ολυμπιακός κοιτάζει ακόμα τις περιπτώσεις των Ζέφερσον και Μεντί ενόψει Γενάρη αλλά οι οικονομικές δυσκολίες των υποθέσεων αυτών είναι δεδομένες.

Η Χάβρη φέρεται να ζητάει 2 και πλέον εκατ. ευρώ για τον Φερλάν Μεντί και στον Ολυμπιακό το σκέφτονται ακόμα διότι όπως και να έχει πρόκειται για παίκτη ομάδας Β' κατηγορίας. Σχετικά με τον Ζέφερσον - ανεξάρτητα με το εάν θα γίνει κάτοχος κοινοτικού διαβατηρίου ή όχι - εφόσον η Σπόρτινγκ Λισσαβώνας τον πουλάει, η τιμή είναι πάνω από 4 εκατ. ευρώ. Ένας δανεισμός βέβαια είτε για την μία είτε για την άλλη περίπτωση θα μπορούσε να πέσει επί τάπητος. Ειδικά με το δεδομένο πρόβλημα τραυματισμού του Ντε Λα Μπέγια, που δείχνει πως ο Ολυμπιακός δεν μπορεί να ποντάρει πάνω του για την συνέχεια.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα