Ο Κορακάκης... κερδίζει την ανανέωσή του!

Ο Κορακάκης... κερδίζει την ανανέωσή του!

Ο Κορακάκης... κερδίζει την ανανέωσή του!

Οι εμφανίσεις του Ατρόμητου επί Κορακάκη, έχουν αναγκάσει τους ανθρώπους της ομάδας να σκέφτονται από τώρα την ανανέωση της συνεργασίας με τον Έλληνα τεχνικό.

Στο ματς της χρονιάς μέχρι τώρα, ο Ατρόμητος έφυγε με το διπλό από την Τούμπα. Μεγάλο μερίδιο ευθύνης φέρει ο Γιώργος Κορακάκης. Ο τεχνικός των Περιστεριωτών ρίσκαρε στο 3-1 και φάνηκε πως ήθελε και πίστευε την ανατροπή!

Αυτή τελικά ήρθε και ο Κορακάκης δικαίως ανεβάζει κι άλλο τις μετοχές του. Ο νεαρός τεχνικός, από την μέρα που ανέλαβε έχει μόλις μία ήττα! Αυτή από τον Ολυμπιακό, σε ένα παιχνίδι όπου υπάρχουν έντονα παράπονα από την διαιτησία. Πέρα της αναμέτρησης αυτή, μετρά μόνο νίκες και ισοπαλίες. Μάλιστα, η μία νίκη είναι διπλό στην Τούμπα και η μία ισοπαλία 2-2 από 2-0 με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ!

Τα κατορθώματα αυτά, λοιπόν, έχουν αναγκάσει τους ανθρώπους του Ατρόμητου ήδη να σκέφτονται την ανανέωση της συνεργασίας τους με τον Κορακάκη (το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι). Ο ίδιος δεδομένα θέλει να παραμείνει και δεν αποκλείεται σύντομα να υπάρξουν εξελίξεις. Ήδη, κυκλοφορούν σενάρια που θέλουν τις πρώτες συναντήσεις να έχουν πραγματοποιηθεί σε εξαιρετικό κλίμα.

Best of internet