Σοκαρισμένοι οι παίκτες του ΠΑΟΚ

Σοκαρισμένοι οι παίκτες του ΠΑΟΚ

bet365

Ισχυρό σοκ προκαλούν στον οργανισμό του ΠΑΟΚ οι δηλώσεις του Βλάνταν Ίβιτς, μετά το τέλος του αγώνα με τον Ατρόμητο. Η… μπάλα παίρνει τους ποδοσφαιριστές, που έδειχναν σοκαρισμένοι.

Αμίλητοι με κατεβασμένο κεφάλι και αποδοκιμασίες από τους λιγοστούς οπαδούς, που είχαν μείνει εκτός των αποδυτηρίων, αποχώρησαν οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ, που προσπαθούν να συνέλθουν από το διπλό σοκ.

Το πρώτο σοκ για τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ ήταν εντός του αγωνιστικού χώρου. Είδαν τον Ατρόμητο να «γυρίζει» το ματς και να «κλέβει» τους τρεις (ή τους δύο) βαθμούς στο τελευταίο δευτερόλεπτο.

Το δεύτερο ήρθε από τις δηλώσεις του προπονητή τους στην συνέντευξη Τύπου. Οι «βόμβες» του Ίβιτς μεταφέρθηκαν στους παίκτες, που αποχώρησαν χωρίς τον προπονητή τους από την Τούμπα, και ασφαλώς έχουν προκαλέσει αναστάτωση στο εσωτερικό της ομάδας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα