Πικέ: «Μπαρτσελόνα είμαστε, αλλά να... λέμε πάλι καλά»!

Πικέ: «Μπαρτσελόνα είμαστε, αλλά να... λέμε πάλι καλά»!

Κώστας Ζάλιαρης
Πικέ: «Μπαρτσελόνα είμαστε, αλλά να... λέμε πάλι καλά»!

bet365

Σκληρή γλώσσα από τον Ζεράρ Πικέ μετά το κακό αποτέλεσμα (1-1) του αγώνα με τη Ρεάλ Σοσιεδάδ, με τον στόπερ της Μπαρτσελόνα να ξεκαθαρίζει πως αν η ομάδα του συνεχίσει να παρουσιάζει αυτή την εικόνα, δεν θα καλυφθεί ποτέ η διαφορά από την πρωτοπόρο Ρεάλ.

Οι «μπλαουγκράνα» χάρη σ' ένα γκολ του Μέσι έφυγαν από το Ανοέτα με τον βαθμό της ισοπαλίας σε ένα πολύ κακό, για εκείνους, παιχνίδι, με την απόσταση από την κορυφή να φτάνει πλέον στους έξι βαθμούς μετά και τη νίκη της «βασίλισσας» επί της Χιχόν το απόγευμα του Σαββάτου.

«Δεν είναι συχνό φαινόμενο να μιλάω έτσι ως παίκτης της Μπαρτσελόνα αλλά θα έπρεπε ίσως να είμαστε και χαρούμενοι που πήραμε τον βαθμό στο Ανοέτα. Μερικές φορές μπορεί να πάρεις ένα παιχνίδι δίχως να παίξεις βάσεις των δυνατοτήτων σου, όμως όταν δεν έχεις τη σωστή νοοτροπία τότε είναι ανησυχητικό...

Σχεδόν τίποτα δεν μας βγήκε στο γήπεδο. Η Σοσιεδάδ ήταν πολύ καλύτερη και έπαιξε έχοντας την πιο σωστή προσέγγιση στο ματς. Σχεδόν δεν υπήρχαμε στο γήπεδο στο πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο βελτιωθήκαμε κάπως, αλλά είναι δύσκολο να πάρουμε τον τίτλο όταν παίζουμε έτσι...» ήταν τα λόγια του Πικέ.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα