«Μάντρωμα» σε ξενοδοχείο για τον Παναθηναϊκό!

«Μάντρωμα» σε ξενοδοχείο για τον Παναθηναϊκό!

Νίκος Αθανασίου
«Μάντρωμα» σε ξενοδοχείο για τον Παναθηναϊκό!

bet365

Κατόπιν κοινής απόφασης προπονητή και διοίκησης, όλοι οι παίκτες του Παναθηναϊκού θα καταλύσουν σε ξενοδοχείο την εβδομάδα που έρχεται!

H εικόνα του Παναθηναϊκού ήταν προβληματική και στη Νέα Σμύρνη με τον Πανιώνιο. Ο Αντρέα Στραματσόνι, σε συνεργασία με τη διοίκηση, αναζητά τρόπους για να αλλάξει το κλίμα και να βελτιώσει την ψυχολογία της ομάδας, ενόψει και του δύσκολου ματς με τον ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο την επόμενη αγωνιστική.

Έτσι, ο τεχνικός του τριφυλλιού συναποφάσισε με τους διοικούντες την εφαρμογή μιας... ιταλικής λύσης! Όλοι οι ποδοσφαιριστές, ακόμα και οι τραυματίες, δεν θα πηγαίνουν στα σπίτια τους τα βράδια, αλλά στο ξενοδοχείο όπου θα καταλύσει η αποστολή, σε μια ύστατη προσπάθεια «ταρακουνήματος»! Αυτό θα συμβεί μέχρι το μεσοβδόμαδο ματς Κυπέλλου με τον ΟΦΗ και μετά την διήμερη παραμονή στην Κρήτη είναι πιθανόν να συνεχιστεί.

Το ritiro των Ιταλών

Η συγκεκριμένη μέθοδος συμβαίνει σχετικά συχνά στην Ιταλία, όταν οι ομάδες βρίσκονται με την πλάτη στον τοίχο και ονομάζεται ritiro. Η Γιουβέντους το έκανε πέρυσι για πρώτη φορά στην ιστορία της μετά το ματς με τη Σασουόλο και για τις 26 επόμενες αγωνιστικές ήταν αήττητη! Πρόκειται ουσιαστικά ως την έσχατη λύση για να αλλάξουν τα πράγματα, μια προσπάθεια να κατανοήσουν όλοι το πόσο σοβαρή είναι η κατάσταση.

Ο Τζιανλουίτζι Μπουφόν είχε αποκαλύψει ότι όταν συνέβη στη Γιούβε οι παίκτες είχαν καθίσει κάτω, είχαν κάνει μια μεγάλη συζήτηση, είπε ο καθένας ό,τι είχε να πει, τα έλυσαν και προχώρησαν. Μένει να δούμε αν η συγκεκριμένη κίνηση θα λειτουργήσει θετικά και για τον Παναθηναϊκό.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα