Μπέντο: «Κακό ματς, δεν έχω προσωπικά με Τσόρι»

Δημήτρης Τομαράς
Μπέντο: «Κακό ματς, δεν έχω προσωπικά με Τσόρι»

bet365

Ο Πάουλο Μπέντο έκανε λόγο για κακό ματς από τον Ολυμπιακό ενώ εξήγησε πως δεν έχει κάτι προσωπικό με τον Τσόρι Ντομίνγκες.
Ο κ. Μπέντο είπε στην συνέντευξη Τύπου για:
Το στραβοπάτημα με Κέρκυρα και τι έφταιξε: Οφείλεται στο ότι δεν παίξαμε καλά. Χαμηλός ρυθμός και μικρή πρωτοβουλία. Δεν είχαμε ένταση στο παιχνίδι μας. Δεν είχαμε την αναμενόμενη ένταση.
Στο α' μέρος δεν είχαμε ευκαιρίες. Στο β' αν και ανεβήκαμε πάλι δεν είχαμε τόσες ευκαιρίες. Δεν μας εξέπληξε ο αντίπαλος με την στρατηγική του. Έτσι τον περιμεναμε αλλά δεν τα καταφέραμε. Έχουμε τιμωρηθεί διότι δεν παίξαμε καλά. Ήταν ένα κακό ματς από την πλευρά μας. Χάθηκε το α' μέρος κυρίως διότι δεν παίξαμε καλά. Είναι δίκαιο το αποτέλεσμα. Ίσως να μπορούσαμε ένα γκολ αλλά γενικά είναι δίκαιο το αποτέλεσμα.
Το εάν υποτιμήθηκε η Κέρκυρα: Όχι δεν νομίζω πως ήταν θέμα στάσης ή συμπεριφοράς. Δεν υποτιμήσαμε τον αντίπαλο αλλά δεν παίξαμε καλά. Δεν είχαμε σωστή προσέγγιση και τακτική.
Τον Τσόρι και ότι ακούστηκε ξανά το όνομά του από την εξέδρα και το εάν τόσο κακός ως εικόνα στον Ρέντη ή είναι άλλο το θέμα: Καταρχήν να μην ανησυχείτε. Δεν με κουράζετε καθόλου (σ.σ. στην αναφορά ότι ήταν τόσο κακός πια είναι ο Τσόρι;). Δεν υπάρχει κανένα άλλο πρόβλημα. Δεν έχω κάτι προσωπικό με τον Τσόρι. Συνεχίζω να έχω την ίδια λογική και αντιμετώπιση. Επιμένω στα δικά μου κριτήρια. Το δικό μου κριτήριο είναι το καλύτερο για μένα και δεν βλεπω ονόματα ή εθνικοτητα. Το κριτήριο δεν είναι προσωπικό. Αυτό συνεχίζω να κάνω. Ποτέ δεν θα αλλάξουμε κριτήρια ή ιδέες.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα